Vis studentum.dk som: Mobile

Mød Telia

Telia

Telia - Nordens bedste teleselskab og netværk

Hos Telia er vi begejstrede for digitaliseringens mange muligheder. Vi transformerer ny teknologi til konkrete produkter, der gør vores kunders hverdag mere farverig, virksomheder mere effektive og samfundet endnu smartere.

Vi er en del af Nordens største teleselskab, Telia Company, og med Nordens bedste netværk udgør vi grundstammen i digitaliseringen af Danmark. Det giver os både et ansvar og en mulighed for aktivt at gøre en positiv forskel ved fx at højne danskernes livskvalitet, gøre det trygt at færdes online og bruge digitaliseringen til at forbedre vores klima. Det gør vi gennem udnyttelse og udforskning af digitaliseringens mange muligheder – til glæde for os alle.

Vi er i Danmark tæt ved 1000 nysgerrige medarbejdere, der forstår vores kunders ønsker og behov og igennem intelligente løsninger, bringer vi dem tættere på alt det, der betyder noget.

Som en del af Telia har vi god mulighed for faglig og personlig udvikling i det dynamiske arbejdsfelt, hvor den digitale udvikling bliver til konkrete produkter og oplevelser. Konkurrencen på det danske telemarked er intens, og forandringer sker fra dag til dag. Vi sætter derfor en ære i at være fleksible og omstillingsparate, så vi hele tiden er i stand til at tilpasse os og tilbyde kunderne de bedste oplevelser.

Mød 3 medarbejdere fra Telia

Senest opdateret: 19 mar 2019