Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Telenor

Vil du være en del af Telenor? Læs om dine karrieremuligheder på siden her, hvor du også kan møde 4 medarbejdere fra Telenor og få indblik i deres arbejdsopgaver.

Telenor

Telenor - Bliv en del af Danmarks næststørste teleselskab

Sammen er vi Telenor

Et job hos Telenor er ikke bare et job i en stor dansk virksomhed. Hos os bliver du en del af det næststørste teleselskab i Danmark og en global organisation, der stækker sig fra Skandinavien til Thailand, Pakistan, Myanmar, Bangladesh og Malaysia. Vores værdier – eller behaviours som vi kalder dem - er vores fundament. Det er dem, der guider os i, hvordan vi som kolleger møder hinanden, samarbejder på tværs og skaber gode løsninger og fantastisk service for vores kunder.

I Telenor kan du forvente at blive mødt af en masse imødekommende og kompetente kolleger med en stor villighed til at hjælpe, og hvor mangfoldighed anses som en styrke. Vi har en uformel omgangstone, god stemning, og der er højt til loftet. Vores medarbejdere beskriver Telenor-kulturen som et uformelt arbejdsmiljø, hvor vi griner meget.

Som medarbejder er ansvar for egne opgaver en selvfølge, og du vil blive stillet overfor mange spændende opgaver - både velkendte som nye, og projektdeltagelse på tværs af organisationen er en naturlig og forventelig del af din hverdag.  Sammen kommer vi nemlig bedst i mål med vores opgaver.

For at nå i mål med vores mange opgaver har vi travlt, og du skal trives med en omskiftelig hverdag, hvor det at ændre kurs og retning ikke skræmmer dig.

Har du lyst til at høre mere? Se her, hvad Amalie, Nikolaj, Yalda og Rasmus fortæller om at være en del af Telenor familien.

Mød 4 medarbejdere fra Telenor


Annoncer