Rasmus Hempel, Strategy Manager, Telenor

Rasmus arbejder som Senior Strategy Manager, hvor han er med til at sætte retningen for Telenor Danmark samt løse komplekse problemstillinger.

Telenor
Strategy Manager
  • Rasmus Hempel
  • 30 år
  • Ansat siden 2016
  • Kandidat i International Business Communication, CBS

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder som Senior Strategy Manager i Strategy & M&A, hvilket betyder, at jeg er med til at sætte retningen for Telenor Danmark samt løse nogle af de mest komplekse problemstillinger, som vi hele tiden står over for. Mine primære arbejdsopgaver er at kombinere teori med praksis og forstå, hvordan vi skaber værdi for Telenor Danmark – både på den korte og lange bane.

Da vi er et lille team er vi alle meget bredt forankret over flere fagområder, og mine primære arbejdsområder spænder derfor over alt fra virksomheds- og kommercielstrategi og hele vejen over til mere tekniske områder som fx datastrategi.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg er meget tiltrukket af al den nye og differentierede viden, som jeg hver dag er nødt til at tilegne mig – det gælder både teoretiske best practices, men også forståelse omkring interne problemstillinger og de underliggende årsager hertil. Det at være en del af epicenteret for strategi og dertilhørende udfordringer er med til at konstant at presse og udvikle mig, og det giver mig nogle uvurderlige og generiske værktøjer for problemløsning.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Meget af mit arbejde består af at præsentere og kommunikere de fund og løsninger, som jeg har gjort – både til ledelsen og vores operationelle folk. I og med, at jeg har læst virksomhedskommunikation, så bruger jeg dagligt min uddannelse i forhold til at præsentere mit budskab skarpt og præcist. Derudover har min uddannelse også givet mig en metodik til, hvordan jeg skal opbygge argumenter og fremstå troværdig med validerede datagrundlag.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Telenor?

1. Først og fremmest er det vigtigt for mig, at jeg hele tiden kan se mig selv i udvikling og arbejde hen imod nye og spændende udfordringer. Her har Telenor både internationale og nationale muligheder for nye og spændende udfordringer.

2. Dernæst er det også vigtigt for mig, at Telenor som virksomhed følger med tiden og hele tiden udvikler sig selv. Jeg vil gerne være en del af de nyeste teknologier og have lov til at teste nye metoder og måder at arbejde på. Her er Telenor del af en konstant udviklende industri, hvor det går meget stærkt.

3. Til sidst er det også vigtigt for mig at man bliver anerkendt for det arbejde, man laver. I Telenor arbejder vi med et ret fladt hierarki, hvilket er ekstremt inspirerende og motiverende at være en del af.

  • Hvorfor er Telenor en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Netop de tre punkter, som jeg nævnte før, opfyldes af Telenor. Derudover sætter jeg stor pris på, at Telenor har valgt en relativ uformel model, hvor der er plads til alle og plads til at fejle. Der bliver sat stor fokus på læring, og alle, fra top til bund, sætter gerne tid af til sparring og feedback, hvilket er essentielt for mig.

Læs mere om Telenor

Mød andre kandidater fra Telenor


Annoncer