Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Emilie Verdoes, Ejendomsmægler og Køberådgiver, RealMæglerne

Mød Emilie, der er ansat som ejendomsmægler og køberådgiver hos RealMæglerne. Emilieas arbejde består blandt andet i at bestyre den daglige drift af RealMæglerne Valby.

  • Emilie Verdoes
  • 28 år
  • Ansat siden maj 2016
  • Ejendomsmægler og Køberådgiver

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

I mit daglige virke sidder jeg som daglig leder og bestyrer driften af butikken hos RealMæglerne Valby. Foruden den daglige drift af butikken, går størstedelen af min arbejdstid med vurdering og salg af ejendomme, kundemøder og opfølgning på såvel køb, salg og køberrådgivning. Derudover er en stor del af mit arbejde også at uddanne vores trainees, så de føler sig klædt godt på til deres vigtige opgaver.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det mest spændende er, at der er aldrig to dage der er ens, og det at møde så mange forskellige mennesker. Spændingen i om køber og sælger kan blive enige om en pris kan nogle gange være en udfordring og trække tænder ud. Her kan det så være nødvendigt, som mægler at tage den kreative hat på for at få enderne til at mødes. En af de andre udfordringer jeg især møder i dag, er kundernes egne forventninger, som ikke altid i overensstemmelse med hvad jeg tænker eller for den sags skyld med markedets - og hvordan fortæller man lige en sælger på den pæneste måde, at deres bolig altså ikke skal være lige så dyr som naboens.

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger den faktisk hverdag, både som et redskab overfor mine sælgere og købere hvor en uddannet mægler kan betyde meget, men også i forhold til min faglighed. Uddannelsen som ejendomsmægler, kan i øjeblikket hvor man sidder på skolebænken virke irrelevant. For de fleste handler det om at sælge, men på sigt vil ens faglige viden tage en langt, både hvis man tænker på det faglige og lovgivningsmæssige aspekt, men også i forhold til videre uddannelsesmuligheder samt ansættelsesmuligheder. Som min farmor altid sagde ”Det er aldrig en dum idé at tage en uddannelse”. Min overbevisning er, at en uddannelse som ejendomsmægler samtidig vil åbne andre døre.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos RealMæglerne?

Gennemsigtighed, at møde kunderne i øjenhøjde og fleksibilitet. 

Jeg har i tidens løb arbejdet i andre mægler kæder, og alle tilbyder noget forskelligt – på godt og ondt, men jeg har helt klart fundet mig bedst tilrettet hos RealMæglerne. For mig har det især været vigtigt at kunderne ikke var en del af et samlebånd, men at jeg har muligheden for at give dem den individuelle behandling, man som køber eller sælger bør få og fortjener når man gør et af sit livs største investeringer. Den individuelle behandling har, for sælger, ofte en langt større betydning for den enkelte kunden end brand og salgstal.

Hvorfor er RealMæglerne en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Fordi man selv kan være med til at præge/tilrettelægge sit arbejde og forretningsgangen. Alt er ikke besluttet på forhånd eller lagt i bestemte kasser - RealMæglerne er ikke ejet af en bank, og vi kan derfor bedre selv være med til at beslutte ”hvor skabet skal stå”. Selvfølgelig har det også sin fordel at være en del af en større kæde. Men for mig har RealMæglerne vist sig at være den helt rigtig beslutning. Igen, så er det vigtigt for mig at kunne tilpasse min arbejdsdag- og opgaver efter mit eget og kundernes behov. Derudover synes jeg at det er værd, at bemærke at direktionen hos RealMæglerne er yderst behagelige og imødekommende – der er plads til alle personer og forslag.

Læs mere om RealMæglerne

Mød andre kandidater fra RealMæglerne


Annoncer