Uddannelse - Find din uddannelse Studentum.dk

RealMæglerne

Sidst opdateret 05-05-2021

Emilie Verdoes, Ejendomsmægler og Køberådgiver, RealMæglerne

I mit daglige virke sidder jeg som daglig leder og bestyrer driften af butikken hos RealMæglerne Valby. Foruden den daglige drift af butikken, går størstedelen af min arbejdstid med vurdering og salg af ejendomme, kundemøder og opfølgning på såvel køb, salg og køberrådgivning. Derudover er en stor del af mit arbejde også at uddanne vores trainees, så de føler sig klædt godt på til deres vigtige op ...
Læs mere
Sidst opdateret 05-05-2021

Mathias José Fermann Larsen, Ejendomsmægler, RealMæglerne

Salg af boliger i Københavnsområdet. Vurderinger af diverse boligejendomme i Kbh med henblik på privatsalg.  Varetager sælgers interesse under hele salget og være ”sælgers mand”.  Fremvise overfor køberne og indhente diverse dokumenter det kræver for at indgå en handel. Køberrådgivning: Være på købers side når de skal købe en ejendommen som ikke er igennem mig selv.  At rådgive sælg ...
Læs mere
Sidst opdateret 05-05-2021

Kasper Poulsen, Ejendomsmægler, RealMæglerne

Min primære arbejdsopgave er at formidle og sælge sommerhuse i Løkken butikken. Jeg står for alt fra a-z i en ejendomshandel. Altså jeg tager husene ind, sælger dem og laver købsaftale. Derudover står jeg også for den daglige drift at butikken, såsom at ansætte nye folk, markedsføring osv. Min far som jeg har firmaet med står for det regnskabstekniske og hjælper lidt i hverdagen.
Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2021

Mød RealMæglerne

RealMæglerne A/S er en fri og uafhængig ejendomsmæglerkæde, som blev grundlagt i 1988. Med sine 105 butikker i hele Danmark - og flere på vej - er RealMæglerne i dag blandt de største ejendomsmæglerkæder i landet. Vidste du, at RealMæglerne planter to træer i RealMægler Folkeskoven for hver bolighandel i kæden - ét træ for køber og ét træ for sælger.
Læs mere
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide