Kasper Poulsen, Ejendomsmægler, RealMæglerne

  • Kasper Poulsen
  • 28 år
  • Ansat siden 2016
  • UCN – aftenskole. Erhvervsjura, samfundsøkonomi, ejendomshandel. 

Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Min primære arbejdsopgave er at formidle og sælge sommerhuse i Løkken butikken. Jeg står for alt fra a-z i en ejendomshandel. Altså jeg tager husene ind, sælger dem og laver købsaftale. Derudover står jeg også for den daglige drift at butikken, såsom at ansætte nye folk, markedsføring osv. Min far som jeg har firmaet med står for det regnskabstekniske og hjælper lidt i hverdagen.

Vi har også Blokhus butikken samt 60% af Hjørring.

Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det som driver mig er at alle ejendomshandler ikke er ens. Der er altid nye købere og sælger. Derudover har jeg en stor passion for sommerhuse og elsker at se hvordan folk indretter og bruger deres huse forskelligt. Jeg er selv opvokset i Løkken, så har et stort indblik i byen og alt hvad der rører sig. Derudover kender jeg hele området som min egen baglomme, det giver mig mange forcer over for konkurrenterne. 

Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Den er jo grundstenene for hele min hverdag – vil dog sige at alt det boglige vi har lært tit og ofte kun kan være lidt forskelligt set i forhold til hverdagen. Men der er det jo super godt at 2 år af ens uddannelse er erhvervserfaring da det helt klart er i ”marken” man bliver en god mægler.

Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos RealMæglerne?

Serviceminded på begge sider af køber og sælger ( selvom vi er sælgers mand er det altid en god ting at behandle ens køber professionelt da de en dag også skal ud og sælge igen)

Lokalt kendskab – Vi forsøger hele tiden at ansætte folk med stort kendskab til området eller relationer hertil da det er at vores vigtigste og mest troværdige parameter

Fleksible arbejdstider – Vi skal hele tiden tilpasse os kunden og i et sommerhusmarked er det vigtigt for kunden at de kan blive serviceret mens de er her – dvs. i weekender, ferier og helligdag.

Hvorfor er RealMæglerne en attraktiv organisation for dig at arbejde i? 

Nu har vi jo prøvet at være selvstændige hvor ALT skulle varetages selv og til nu at være i denne fantastiske organisation. Vi lærer meget fra hinanden og så er der et særdeles professionelt kædekontor bag os vi altid kan læne os op ad. Der er stordrift fordele ved at være i en kæde og derudover en masser erfa der kan deles i mellem. Jeg har selv valgt at være formand for alle RealMæglerne i Nordjylland og nu Midtjylland og det skyldes at jeg godt kan lide at have en indsigt i vores organisation og være med til at styrke dem og vores brand. Der er mange rabatter at hente og derudover håndtere de alt det som vi ejendomsmæglere ikke er gode til: systemer, hjemmeside, markedsføringskampagner, nye tiltag, stor indsigt i den landsdækkende marked osv. Vi kan på butiks niveau fokusere på det vi er bedst til, nemlig at sælge huse.

Læs mere om RealMæglerne

Mød andre kandidater fra RealMæglerne

Senest opdateret: 05 maj 2021