Mød Egå Ungdoms-Højskole

Drømmer du om en fremtidig karriere på en højskole? Læs om dine muligheder hos Egå Ungdoms-Højskole og mød 3 medarbejdere fra Egå Ungdoms-Højskole.

Egå Ungdomshøjskole

Egå Ungdoms-Højskole - Højskolen tæt på Aarhus

Egå Ungdoms-Højskole er en højskole for unge imellem 16-19 år og er en alment dannende skole for elever, der ønsker at fordybe sig i kreative, teoretiske eller praktiske fag. Her kan de finde ud af, hvad de har lyst til, hvad de er gode til og lære sig selv bedre at kende. En højskole er en fri skoleform uden lektier, karakterer og eksamener med en lang tradition for at ruste
unge mennesker til livet og til at indgå i forpligtende fællesskaber. Det sociale og faglige miljø er intenst, og alle ansatte er engagerede og møder eleverne i øjenhøjde.

Vi er her, fordi vi brænder for vores fag og arbejdsområder og for at videregive vores viden om netop det, vi er dygtige til. Samtidig synes vi, det er spændende at arbejde med unge mennesker og at arbejde med deres udvikling både fagligt og personligt. Vi tror på den enkeltes evne til at vokse, og vi vil gøre vores for at hjælpe videre i livet og i uddannelse.
Sammen får vi tingene til at ske!

Mød 3 medarbejdere fra Egå Ungdoms-Højskole


Annoncer