Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Bavarian Nordic

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder hos Bavarian Nordic? På denne side kan du læse mere om selskabet, hvor du også kan møde 2 medarbejdere fra Bavarian Nordic.

Bavarian Nordic - Fremtidens vacciner mod kræft og infektionssygdomme

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling og produktion af innovative og mere sikre vacciner mod kræft og infektionssygdomme. I 25 år har vi arbejdet på at udvikle nye vacciner mod sygdomme med et udækket behov. Gennem mange år har vi leveret vacciner til det amerikanske biologiske forsvar. Det tætte samarbejde, vi har haft med nogle af de førende forskningsinstitutter i USA, har ført til udviklingen af en ebola vaccine, der kan blive en del af et fremtidigt globalt beredskab mod den frygtede sygdom.

Desuden søger vi at udvikle vacciner til behandling af kræft, der virker ved at aktivere kroppens eget immunforsvar til at bekæmpe kræftceller og dermed forbedre mulighederne for patienter med en lang række kræftformer uden de bivirkninger, som kendes ved andre behandlingsformer.

Bavarian Nordic er et internationalt selskab med forsknings- og udviklingscentre i Tyskland og USA og hovedkvarter og produktion i Nordsjælland.

Mød 2 medarbejdere fra Bavarian Nordic


Annoncer