Mød Bavarian Nordic

Bavarian Nordic - Fremtidens vacciner mod kræft og infektionssygdomme

Bavarian Nordic er et fuldt integreret biotekselskab, der er fokuseret på udvikling og produktion af innovative og mere sikre vacciner mod kræft og infektionssygdomme. I 25 år har vi arbejdet på at udvikle nye vacciner mod sygdomme med et udækket behov. Gennem mange år har vi leveret vacciner til det amerikanske biologiske forsvar. Det tætte samarbejde, vi har haft med nogle af de førende forskningsinstitutter i USA, har ført til udviklingen af en ebola vaccine, der kan blive en del af et fremtidigt globalt beredskab mod den frygtede sygdom.

Desuden søger vi at udvikle vacciner til behandling af kræft, der virker ved at aktivere kroppens eget immunforsvar til at bekæmpe kræftceller og dermed forbedre mulighederne for patienter med en lang række kræftformer uden de bivirkninger, som kendes ved andre behandlingsformer.

Vi er et internationalt selskab med forsknings- og udviklingscentre i Tyskland og USA og hovedkvarter og produktion i Nordsjælland. Se dine karrieremuligheder hos Bavarian Nordic på vores hjemmeside her.

Mød 2 medarbejdere fra Bavarian Nordic

Senest opdateret: 24 jun 2019