Vis studentum.dk som: Mobile

Kiwi Kjøller, QC Scientist, Bavarian Nordic

Bavarian Nordic
QC Scientist
  • Kiwi Kjøller
  • 27 år 
  • Ansat siden maj 2018
  • Cand. Scient/Master i Molekylær- og Medicinalbiologi

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i en biotek-virksomhed, hvor vi udvikler og producerer vacciner til cancer og infektionssygdomme. Jeg arbejder som Scientist i QC-afdelingen, hvor vi arbejder med kvalitetssikring. Mit arbejde består blandt andet af at gennemgå dokumenter, planlægge laboranternes arbejde og lave fejlfinding m.m.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er en blanding. Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med fejlfinding i forbindelse med afvigelser, ændringer i produktionen og ændringer i vores team generelt. Det er enormt spændende at arbejde med udviklingen af nye metoder, som oftest sker i forbindelse med fremstilling og validering af nye produkter. Implementering af nyt udstyr er også både spændende og samtidig udfordrende at arbejde med.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse på mange forskellige niveauer. Jeg er uddannet på Roskilde Universitet, hvor man skriver mange rapporter i grupper, hvilket har styrket mine samarbejdsevner. Den erfaring, jeg har med samarbejde fra mit studie, bruger jeg i mit arbejde, når vi eksempelvis udarbejder og gennemgår dokumenter, hvor vi i samarbejdet skal blive enige om de bedste løsninger. Derudover bruger jeg dagligt mine engelskkompetencer, både mundtligt og skriftligt.

Ydermere bruger jeg også min kritiske og analytiske sans, som man får med sig på en universitetsuddannelse. Jeg bruger mine molekylærbiologiske kompetencer, når jeg skal søge ny viden, og i mit arbejde med celler og andre biologiske komponenter, som er en del af de analyser, vi kører i mit team.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Bavarian Nordic?

1. Min frihed. At kunne arbejde hjemme, være med til at sætte deadlines og friheden til selv at kunne prioritere i mit arbejde

2. Muligheden for at kunne supportere andre afdelinger og teams og få nye udfordringer uden at skulle skifte arbejde

3. At jeg får lov til at bruge de kompetencer, jeg har tilegnet mig på studiet

  • Hvorfor er Bavarian Nordic en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Vi har mange personalegoder, en flad organisation, et godt team, god trivsel og en lang oplæringsperiode, der klæder én på til de opgaver, man skal varetage.

Læs mere om Bavarian Nordic

Mød andre kandidater fra Bavarian Nordic

Senest opdateret: 24 jun 2019

Du er måske også interesseret i:

Sidst opdateret 14-03-2019

Louise C. Druedahl, Ph.d.-studerende, Københavns Universitet

Jeg er 2.års ph.d.-studerende på Institut for Farmaci på Københavns Universitet (KU), hvor jeg både forsker og underviser. Det tager 3 år at uddanne sig til forsker, hvor man også lærer at undervise, fordi forskerne på KU danner grundlag og ramme for den forskningsbaserede undervisning. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Barbara Halldora Hansen, Bioanalytiker, Region Hovedstaden

Jeg er bioanalytiker hos Klinisk Biokemisk Afdeling på Herlev Hospital. Mine primære opgaver er at passe de forskellige analyse apparaturer på laboratoriet samt blodprøvetagning og EKG på ambulante patienter og indlagte på hospitalet. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Kristine Paulin Petersen, Uddannelseskoordinator, Region Hovedstaden

Jeg er ansat som uddannelseskoordinator og arbejder med efteruddannelse og kompetenceudvikling af vores personale - primært sygeplejersker. Mit job går ud på at strukturere og medvirke i planlægningen af kursernes rammer, og derfor arbejder jeg meget sammen med de arbejdsgrupper, der har den specialviden, som kurserne har fokus på.

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Astrid Karnøe Knudsen, Ph.d.-studerende, Scleroseforeningen

Jeg sidder som ErhvervsPhD-studerende i Scleroseforeningen i et samarbejde med Københavns Universitet. I mit forskningsprojekt har jeg undersøgt, hvordan kost og livsstilsfaktorer påvirker de symptomer, som mennesker med sclerose oplever i hverdagen. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Pernille Harding Mellerkær, Uddannelseskonsulent, Region Hovedstaden

Jeg er uddannelseskonsulent i Social- og sundhedsteamet i Region Hovedstaden. Mine arbejde består i at tage mig af social- og sundhedsuddannelsen på regionalt plan, så mine arbejdsopgaver går ud på at implementere et godt studiemiljø og studieordning ude på hospitalerne, i psykiatrien og ude i kommunerne. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-06-2019

Sanne Hedegård, Senior Bemandingschef, POWERCARE

Jeg er bemandingschef i POWERCAREs Danmarksafdeling, hvor vi finder sundhedsfaglige vikarer til hjemmeplejen, plejehjem og sygehuse. Vi har knap 20 unge mennesker ansat i min afdeling til at booke vikarer og tale med kunder og sikre det bedste match mellem de to. 

Læs mere
Sidst opdateret 01-03-2019

Lene Ravn Stein, Fysioterapeut, JAC

Jeg er ansat i JAC’s Center for Specialterapi som fysioterapeut, hvor vi arbejder med borgere med nedsat fysisk og psykisk funktionsevne. Her er min primære opgave at skabe hverdagssejre med borgerne ved at vedligeholde deres nuværende funktionsniveau, forhindre funktionstab og mindske smerter. For mig er det vigtigste, at træningen giver mening for borgeren, at den er sjov og motiverende ...

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Mads Engelhardt Knudsen, Bioanalytiker, Region Hovedstaden

Overordnet består mine arbejdsopgaver af blodprøvetagning og efterfølgende analyse af forskellige typer af prøvemateriale; hovedsageligt blod, men også urin, spinalvæske, ascites -og pleuravæske. Det, som jeg finder mest interessant ved mit arbejde, er den analysetekniske del, dvs. hvordan selve analyseprincippet er sat sammen, og hvilke begrænsninger der følger med.

Læs mere
Sidst opdateret 28-06-2019

Puk Holm, Chefkonsulent, Landbrug & Fødevarer

Vi arbejder med afsætning af dansk grisekød i til hele verden. Jeg har fokus på ernæring, måltider, opskrifter osv. ogdeltager i følgegrupper og netværk og kommunikerer ny viden om ernæring og sundhed. Jeg er involveret i en hel række spændende projekter og har travlt med at kommunikere ernæringsfaglig viden påhjemmesider, sociale medier, foredrag, events, uddelingsmaterialer mv.

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Thorbjørn Graungaard, Klinisk vejleder, Region Hovedstaden

Jeg har en uddannelse som sygeplejerske, men har igennem årene videreuddannet mig, så i dag arbejder jeg på en akutklinik som basis- og behandlersygeplejeske og med klinisk vejledning. I dagligdagen behandler jeg småskader og vejleder de studerende. Jeg agerer som en form for mentor for dem under deres uddannelse. 

Læs mere
Sidst opdateret 26-06-2019

Maria Louise Mikkelsen, Bemandingskonsulent, POWERCARE

Jeg arbejder som bemandingskonsulent i et internationalt vikarbureau. Jeg fungerer som bindeled, mellem de udenlandske sygehuse og de vikarer der ønsker at tage vikariater. Vores arbejdsområder er fordelt efter de sundhedsfaglige specialer – jeg arbejder med jordemødre og børnesygepleje. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Elise Aunan Lein, Sygeplejerske, Region Hovedstaden

Jeg arbejder i sundhedsvæsenet som sygeplejerske på Hjertemedicinsk afdeling på Gentofte Hospital. Mine primære arbejdsopgaver består af pleje og behandling af patienter med hjertesygdomme eller lignende. Observation, pleje, patient- og pårørendekontakt samt medicinering er nogle af mine daglige arbejdsopgaver. 

Læs mere
Sidst opdateret 06-05-2019

Tobias Elwers, Radiograf, Region Hovedstaden

Jeg arbejder på Radiologisk Billeddiagnostisk Afdeling på Herlev Hospital i Region Hovedstaden. Mine primære arbejdsopgaver omhandler det billeddiagnostiske arbejde, der bruges til udredning af sygdomme og skader. I mit fag arbejder jeg både med ultralyd, mamografi, gennemlysning, MR og CT og helt almindelig røntgen. 

Læs mere