Kiwi Kjøller, QC Scientist, Bavarian Nordic

Mød Kiwi Kjøller, der arbejder som Scientist i QC i en Pharma/medicinal-virksomhed. Kiwis arbejde består blandt andet af at gennemgå dokumenter, lave fejlfinding m.m.

Bavarian Nordic
QC Scientist
  • Kiwi Kjøller
  • 27 år 
  • Ansat siden 2018
  • Cand. Scient/Master i Molekylær- og Medicinalbiologi

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg arbejder i en biotek-virksomhed, hvor vi udvikler og producerer vacciner til cancer og infektionssygdomme. Jeg arbejder som Scientist i QC-afdelingen, hvor vi arbejder med kvalitetssikring. Mit arbejde består blandt andet af at gennemgå dokumenter, planlægge laboranternes arbejde og lave fejlfinding m.m.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det er en blanding. Jeg kan rigtig godt lide at arbejde med fejlfinding i forbindelse med afvigelser, ændringer i produktionen og ændringer i vores team generelt. Det er enormt spændende at arbejde med udviklingen af nye metoder, som oftest sker i forbindelse med fremstilling og validering af nye produkter. Implementering af nyt udstyr er også både spændende og samtidig udfordrende at arbejde med.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Jeg bruger min uddannelse på mange forskellige niveauer. Jeg er uddannet på Roskilde Universitet, hvor man skriver mange rapporter i grupper, hvilket har styrket mine samarbejdsevner. Den erfaring, jeg har med samarbejde fra mit studie, bruger jeg i mit arbejde, når vi eksempelvis udarbejder og gennemgår dokumenter, hvor vi i samarbejdet skal blive enige om de bedste løsninger. Derudover bruger jeg dagligt mine engelskkompetencer, både mundtligt og skriftligt.

Ydermere bruger jeg også min kritiske og analytiske sans, som man får med sig på en universitetsuddannelse. Jeg bruger mine molekylærbiologiske kompetencer, når jeg skal søge ny viden, og i mit arbejde med celler og andre biologiske komponenter, som er en del af de analyser, vi kører i mit team.

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos Bavarian Nordic?

1. Min frihed. At kunne arbejde hjemme, være med til at sætte deadlines og friheden til selv at kunne prioritere i mit arbejde

2. Muligheden for at kunne supportere andre afdelinger og teams og få nye udfordringer uden at skulle skifte arbejde

3. At jeg får lov til at bruge de kompetencer, jeg har tilegnet mig på studiet

  • Hvorfor er Bavarian Nordic en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Vi har mange personalegoder, en flad organisation, et godt team, god trivsel og en lang oplæringsperiode, der klæder én på til de opgaver, man skal varetage.

Læs mere om Bavarian Nordic

Mød andre kandidater fra Bavarian Nordic


Annoncer