Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Arriva

Er du nysgerrig på dine karrieremuligheder hos Arriva? Læs med her, hvor du får et indblik i Arriva som arbejdsplads og mød 2 af virksomhedens medarbejdere.

Arriva

Arriva - En del af den kollektive trafik i Danmark siden 1997

Om Arriva

Arriva kører bus i næsten alle egne af landet og beskæftiger omkring 3.500 buschauffører på landsplan. Derudover sejler Arriva havnebusserne i Københavns havn, der har været en stor del af det spirende liv på havnefronten, siden de havde deres første sejltur i år 2000. I 2003 gjorde Arriva sin entre på det danske togmarked efter at have vundet danmarkshistoriens første togudbud – udbuddet af den regionale togdrift i Midt- og Vestjylland. I 2015 lancerede Arriva det første bybilskoncept i Danmark under navnet ”DriveNow – Operated by Arriva”. Her blev der sat 400 elektriske bybiler på gaden i København som en del af den kollektive trafik i hovedstadsområdet.

En mangfoldig arbejdsplads

Arriva er en arbejdsplads med mange forskellige typer af mennesker. Derfor er de jobs, vi tilbyder, tilsvarende forskelligartede. Du kan være alt fra mekaniker, buschauffør, lokomotivfører, IT-specialist, jurist, studerende og projektleder. Men ligegyldigt hvor i Arriva du arbejder, er målet det samme: at give kunderne de bedste rejseoplevelser.

Mød 2 medarbejdere fra Arriva


Annoncer