Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Top-Toy

Her kan du møde TOP-TOY, der er Nordens førende detailvirksomhed inden for legetøj og andre produkter til børn. Mød også 3 medarbejdere fra virksomheden.

TOP TOY - Seriøs sjov

TOP-TOY er Nordens førende detailvirksomhed inden for legetøj og andre produkter til børn. Vi forhandler vores produkter gennem to detailhandelskæder, BR i Nordeuropa og TOYS”R”US under licens i de nordiske lande.

Vi omsætter for over 450 mio. euro, og vi har mere end 300 butikker og 2.000 medarbejdere i Danmark, Sverige, Norge, Finland, Island, Tyskland og Hongkong. 

Vi har mere end 50 års erfaring med at gøre børn glade. I årenes løb har vi vækstet og udviklet os for at sikre, at vi altid sælger legetøj af den rigtige kvalitet på det rigtige tidspunkt og til den helt rigtige pris. Dette er nødvendigt for at have fremgang på legetøjsmarkedet, som er i stærk, international konkurrence. For at sikre varig vækst fremover har vi for nyligt udviklet en ny strategi, og vi har indgået partnerskab med den private kapitalfond EQT for at understøtte vores organisation med en bredere vifte af kompetencer og kapital. Vi håber, du vil være med til at gøre rejsen succesfuld.

Mød 3 medarbejdere fra TOP-TOY


Annoncer