Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Morten Henningsen, Senior Forecast Analyst, TOP-TOY

Hvad laver en Senior Forecast Analyst hos Top-Toy? Få svaret på denne side, hvor du kan møde Morten Henningsen og få et indblik i hans primære arbejdsopgaver. 

Morten

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i den del af forretningen som har med vores operations at gøre dvs. den daglige drift af vores knap 300 fysiske butikker og 9 online shops, fordelt  på 6 lande. Jeg arbejder som Senior Forecast Analyst, hvor jeg sammen med mine kollegaer har ansvaret for, at vi forecaster vores salg og indkøb af varer så præcist som muligt, med henblik på at vores butikker altid har de rigtige varer i den rigtige mængde til rådighed.   

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Det der gør mit job spændende, er at jeg får lov til arbejde med både vores butikker og vores kategoriorganisation. Dette gør at jeg både er tæt på vores strategiske arbejde, men også er tæt på vores kunder. Ved at arbejde på tværs af organisationen, får jeg en stor viden om hvordan belsutninger truffet i den ene del af organisationen påvirker andre dele af organisationen. Og den viden kan jeg aktivt bruge til at være en sparringspartner for for både butiksansvarlige og kategoriansvarlige. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse som HD'er i din nuværende stilling?

Min uddannelse som HD’er i Supply Chain Management, har været altafgørende for min succes hos TOP-TOY. Med en HD i Supply Chain Management i baggagen har jeg fået en meget stor praktisk værktøjskasse, som jeg ofte trækker på. På studiet har vi selvfølgelig også haft meget teori, men kombinationen af disse to har gjort, at jeg føler mig klædt på til, at varetage en lang række opgaver indenfor supply chain management og operations.    

  • Hvilke tre ting er de vigtigste for dig ved at arbejde i din virksomhed?

1) For mig personligt er det vigtigt, at jeg hele tiden bliver udfordret med nye og spændende arbejdsopgaver. Og helgivis har jeg en chef, som er god til at kaste mig ud i nye projekter, hvor jeg får muligheden for at lære en masse

2) I TOP-TOY er der en uformel omgangstone og en meget flad organisationsstruktur. Dette betyder at der er meget kort fra ide til handling. Hvis jeg har en ide til noget vi kan forbedre eller gøre andeledes, så kan jeg hurtigt få sparrinng på ideen, og hvis ideen er god, så kan den hurtigt eksekveres

3) TOP-TOY er en stor legetøjsforretning, hvilket gør at det sjovt at gå på arbejde. Når man færdes på gangene her på kontoret, så er det ikke ualmindeligt, at blive fanget i en NERF krig eller et løbehjuls race, alt dette er med til at skabe en sjov arbejdsplads

  • Hvorfor er TOP-TOY en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

TOP-TOY er en attraktiv arbejdsplads fordi, at der er så mange muligheder. Jeg har mange kollegaer som har startet deres karrierer et helt andet sted i organisationen, end der hvor de er i dag. Jeg startet selv som Business Planner for 2 år siden, men i dag sidder jeg i en helt anden stilling. Denne dynamik tror jeg er medvirkende til, at jeg har så mange kollegaer som har både 20 og 30 års jubilæumer.

Mød andre medarbejdere fra TOP TOY


Annoncer