Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Maja Liv Albertsdottir Petersen, Digital Graphic Designer, TOP-TOY

Mød Maja Liv Albertsdottir Petersen, der er ansat som Digital Grafisk Designer i TOP-TOY’s e-commerce afdeling. På denne side får du et indblik i Majas primære arbejdsopgaver.

Maja

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg er ansat som Digital Grafisk Designer i TOP-TOY’s e-commerceafdeling, og arbejder med BR’s, Toys”R”Us’ og Babies”R”Us' webshop.
Mine primære arbejdsopgaver er udarbejdelse af landingpages, bannere og UX. Derudover er jeg i tæt dialog og sparring med den grafiske afdeling ift. kampagner, visuelle udtryk og andet grafisk produktion.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg trives bedst med forskellige opgaver. Alt fra store opgaver, som kræver mange tanker til små opgaver, som sidder på rygraden. Jeg holder af at have travlt og navigere i masser af deadlines og en travl kalender. Ligeledes holder jeg også af at have god tid og kæle for detaljen. Jeg får lov til det hele her, og har en masse frihed.

Dét er både udfordrende og spændende!

  • Hvordan bruger du din PBA i Design og Business i din nuværende stilling?

Min uddannelse er enormt relevant i forhold til min stilling. Jeg har en PBA i Design og Business med speciale i Brand Design fra KEA. Gennem hele min uddannelse har jeg altid haft mest fokus på design, og har vidst fra start af, at jeg ønskede at arbejde med grafiske løsninger. Det er jeg heldigvis kommet til.

  • Hvilke tre ting er de vigtigste for dig ved at arbejde i din virksomhed

1) At jeg har kollegaer, jeg fungerer godt sammen med
2) At bliver ved med at lære og udvikle mig
3) At jeg har frihed under ansvar

  • Hvorfor er TOP-TOY en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

TOP-TOY er en attraktiv arbejdsplads fordi, at der er så mange muligheder. Jeg har mange kollegaer som har startet deres karrierer et helt andet sted i organisationen, end der hvor de er i dag. Jeg startet selv som Business Planner for 2 år siden, men i dag sidder jeg i en helt anden stilling. Denne dynamik tror jeg er medvirkende til, at jeg har så mange kollegaer som har både 20 og 30 års jubilæer.

Mød andre medarbejdere fra TOP TOY


Annoncer