Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Mød Christoffer fra Struer Højskole

"Det bedste ved opholdet på Struer Højskole har været samværet med de andre kursister." Christoffer fortæller her om sit ophold på Struer Højskole.

Mød Christoffer fra Struer Højskole

Trænger du til, at der skal ske noget nyt? Overvejer du at tage et højskoleophold? Så læs med her! Christoffer fortæller dig om sit højskoleophold på Struer Højskole, hvorfor han ville på højskole og hans anbefalinger til andre, der overvejer et højskoleophold. Bliv klogere på, hvad du kan forvente af et højskoleophold i denne artikel.


Hvorfor valgte du netop Struer Højskole?

Jeg havde brug for at lægge min livsstil om og tabe mig et par kilo. Tidspunktet, hvor Struers Højskoles kursus startede, passede mig godt.

Hvordan er fællesskabet på Struer Højskole? 

Der er et rigtigt godt miljø. Vi er ikke så mange på holdet, hvilket passer mig fint. Vi er også et hold, der spænder bredt med alder og baggrund.

Hvordan ser en typisk dag ud for dig på Struer Højskole?

En typisk dag starter med, at der er morgenmad kl. 7.30. Derefter er der morgensamling kl. 8.15.

Fra kl. ca. 9 er der formiddagslektioner.

Kl. 12 er der frokost.

Kl. 13 har vi eftermiddagslektioner.

Vi har som regel fri mellem 15 og 17.

Undervisningen består af lektioner i mad og kost, motion, samt kulturel undervisning.

Man møder nye mennesker og lærer en del om sig selv.

Hvad er det bedste ved opholdet på Struer Højskole?

Samværet med de andre kursister.

Hvorfor vil du anbefale andre at tage på højskole og har du nogle gode råd?

Man møder nye mennesker og lærer en del om sig selv. Mine gode råd er: Kom på skolen med åbent sind, deltag aktivt i timerne.

Er du interesseret i at gå på Struer Højskole?

Læs mere om Struer Højskole

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer