Bliv elev på Ryslinge Højskole

Mærk stemningen på Ryslinge Højskole og se glimt fra livet på en teaterhøjskole! Læs meget mere om dine muligheder på højskolen lige her. 

Bliv elev på Ryslinge Højskole

Mærk stemningen på Ryslinge Højskole og se glimt fra livet på en teaterhøjskole!

Med et højskoleophold på Ryslinge højskole bliver du en del af teaterhøjskolen fyldt med masser af skuespil, udvikling, scenekunst, oplevelser og højskoleliv - i en pulserende hverdag, tæt sammen, med op til 39 andre, som vil teaterhøjskole ligeså meget som dig.   

Et ophold på Ryslinge Højskole er for mange en rejse i ens egen personlige udvikling, men i fedt social fællesskab, hvor skuespillerens og scenekunstneres verden er i fokus. Med et ophold på Ryslinge højskole udforsker vi sammen dit unikke udtryk, krop og sjæl, samt de magiske forbindelser derimellem. Her får du massere af værktøjer, træning, udvikling og mange opsigtsvækkende oplevelser med i rygsækken.

På Ryslinge højskole kan du bl.a. vælge dit eget fordybelsesområde ved én af vores kunstneriske hovedlinjer indenfor teater, filmkunst eller performance - Mens vinter skifter til forår, starter vi en rejse og en specialisering ind i kunsten, kreativiteten og din udvikling. Både forår og efterår vil vi samskabe ny læring, ny energi, nye opdagelser og helt nye tætte venskaber.

Mød elever fra Ryslinge Højskole

Klik på eleverne for at læse mere om deres oplevelser på Ryslinge Højskole. Her fortæller de blandt andet om, hvorfor de har valgt at gå på højskole, hvad de har fået ud af deres højskoleskoleophold og giver et indblik i hverdagen på Ryslinge Højskole. 

Line

Line

"Man føler sig velkommen og grebet i alle situationer; personlige såvel som fællesskabsorienterede situationer.”

Liva

Liva

"Vi bakker alle hinanden op, og den proces vi hver især er i. Derudover er her virkelig skønt at være udenfor timerne."

Fotos: Frederikke Schioldann von Eyben, Eyben Statement Photography

Michelle Hjorth

Michelle Hjorth

Digital Content Specialist (Vis mere)
Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness. (Mindre)

Omkring

Michelle arbejder som Digital Content Editor hos studentum.dk, hvor hun blandt andet har fokus på at skrive artikler og guides, der forhåbentlig kan hjælpe dig med dit valg af uddannelse og blive klogere på dine mange muligheder. Michelle er uddannet med en Professionsbachelor i international handel og markedsføring fra Cphbusiness.

Annoncer