5 gode grunde til at tage på højskole i udlandet

Spring ud i højskolelivet og gør det i udlandet. Sådan lyder det fra Theis, Johanne og Rasmus. Læs deres 5 bedste bud på, hvorfor du bør tage på et højskoleophold i udlandet lige her. 

5 gode grunde til at tage på højskole i udlandet | Læs mere lige her

Spring ud af din komfortzone, få nye, stærke venskaber og oplev højskoleånden, imens du rejser og oplever nye kulturer. Kom hjem med fornyet selvværd og bagagen fuld af vilde oplevelser og minder for livet. Det lyder næsten for godt til at være sandt, men den er god nok - et højskoleophold kan virkelig gå hen og blive dit livs bedste investering i dig selv. Sådan lyder det i hvert fald fra Theis og Johanne, som tog springet og fyldte sabbatåret med fællesskab og eventyr på deres rejse med Dansk Studie Center. Sammen med Rasmus, som driver Alpehøjskolen i Alpe d'huez, giver de dig her 5 gode grunde til at tage på højskole i udlandet.


1. Kom ud på nye eventyr!

Når du forlader Danmark, venter eventyret forude. Du kommer ind under huden på nye kulturer og får et helt nyt perspektiv på verdenen.




2. Oplev nye sider af dig selv!

At være på eventyr langt væk hjemmefra udvikler dig og gør dig stærkere. Du vender hjem med øget selvværd og et nyt personligt værdisæt.

5 gode grunde til at tage på højskole i udlandet


3. Spring ud af din 
komfortzone!

Når du vinker farvel til familien i Danmark, tager du dit første skridt ud af din komfortzone. Nu er det tid til at prøve grænser af, og hvem ved – måske du snart skal ud og springe i faldskærm?


4. Oplev højskoleånden og det unikke fællesskab!

Få nye, stærke venskaber for livet. Før du ved af det,
er du blevet en del af et helt unikt fællesskab med fokus
på sammenhold og nærvær.  




5. Få ro i maven på din rejse

Alt er planlagt, når du rejser afsted. Dine undervisere og højskoleleder har rejst i landet før, så det eneste, du skal koncentrere dig om, er at nyde dit ophold.


Hos Alpehøjskolen kan du kombinere højskolelivet med adventure, skisport og yoga i de franske alper, og med Dansk Studie Center kan du rejse verden tynd og modtage spændende undervisning på én og samme tid. 

Lyder det som noget for dig? Klik forbi de to højskoler og mange flere lige her.


Annoncer