Viser 1-20 af 328
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 328
1
2
3
4
...
17

Tag din videregående uddannelse London

Drømmer du om at gå på et studie med masser af historie og prestige? Mange af Londons videregående uddannelser er både innovative samtidig med de har et ærværdigt akademisk omdømme. Samtidig finder du et af de største udvalg af videregående uddannelse i London.

Der findes mange typer af videregående uddannelser i London, og du kan vælge både at tage en hel bachelor, master eller PhD, eller tage på udveksling i den store metropol. Hvad end du har interesse inden for jura, økonomi, kriminologi eller kommunikation og kunst, så finder du mulighederne i London.

Typisk tager en hel bachelor tre år, og en master ét år. Vil du gerne på udveksling til London, så er du typisk afsted i 3 til 6 måneder, og ind imellem har du mulighed for at forlænge dette.

Hvis du overvejer London som studiested for din videregående uddannelse, så er der masser af gode grunde til at tage af sted. Du oplever en kæmpe stor multikulturel kosmopol, samtidig med at lever i en ny kultur og lærer at leve et andet sted end Danmark. Fordi London er så stor, har du også mulighed for at studere mere nicheprægede uddannelser som du ikke finder i Danmark.

Hvis du vil tage hele uddannelsen i London, skal du selv arrangere opholdet, men du kan ofte få SU og udlandsstipendium med.

Hvordan er det at studere en videregående uddannelse London?

London er ikke bare en fed scene når det kommer til de videregående uddannelser, men også deres musik, kunst, kultur, markeder, museer og gallerier har masser at byde på. Der er altså ingen grund til at kede sig, når timerne er overstået.

Som en af de mest vibrerende byer i verden, kan du både tage i picnic i parkerne, shoppe på Oxford Street, gå langs floden i weekenden, og tage på de utallige cafeer og barer rundt omkring i hele byen.

London er kendt som en multikulturel by med masser af internationale studerende, og du kan få inspiration fra både musikere og kunstnere alle steder i byen. Ud over at være hjemsted for mange af de store pladeselskaber og populære spillesteder, har byen også en spirende undergrunds-musikscene med flere hundrede spillesteder og barer.

Finansier din videregående uddannelse London

London er ikke en billig by, og udgifterne for at studere i Englands hovedstad kan være tårnhøje. Din uddannelsespris afhænger af, hvilken uddannelse du drømmer om at læse, og hvorvidt det skal være ét semester eller en hel uddannelse.

Hvis du vil læse i London er det muligt for dig at tage din SU, dit SU-lån og ofte også et udlandsstipendium fra SU, hvis uddannelsen er på Fast Track listen. Derudover har du mulighed for at søge en masse legater og stipendier der kan hjælpe dig med, at holde budgettet.

Husk at du i England betaler tuition fee for undervisningen. Alt efter hvilken uddannelse du vælge kan du betale alt fra £10,000 til £26,000 per år. Priserne på værelser er heller ikke nemme at holde nede, start derfor i god tid med at tjekke lejligheder, og træk på dit netværk.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus London
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9