Viser 1-20 af 595
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 595
1
2
3
4
...
30

Studér i Storbritannien - læs hvorfor her!

Storbritannien er et land med ældgamle traditioner og historier. Det er også et af de lande i verden, der gennem tiden har tiltrukket allerflest danske studerende. De prestigefyldte, britiske universiteter har i århundrede sikret Storbritanniens akademiske omdømme. Samtidig vil du opleve det pulserende byliv og et moderne multikulturelt samfund. En blanding af alt det gode!

Universiteterne udbyder en bred vifte af internationalt anerkendte uddannelsesretninger, hvor du vil opleve både en høj faglighed, men også et stærkt socialt fællesskab. Mange universiteter tilbyder studieboliger på campus, hvor du vil bo sammen med andre internationale studerende samt britiske studerende.

Hvad kræver det af mig at tage en videregående uddannelse i Storbritannien?

Det er en smule mere kompliceret at tage din videregående uddannelse i Storbritannien, end hvis du ville studere i Danmark. Hvis du ønsker at tage din bacheloruddannelse i Storbritannien vil en dansk studentereksamen i de fleste tilfælde være adgangsgivende.

Ønsker du at læse en videregående uddannelse på kandidatniveau, så vil en bacheloruddannelse ofte være adgangsgivende. Dog er det de individuelle uddannelsesinstitutioner, der vurderer, hvorvidt du møder optagelseskravene.

Desuden er det nødvendigt at have et stærkt mundtligt og skriftligt engelsk for at studere i Storbritannien. Uddannelsesinstitutionerne vil ofte kræve bevis på, at du taler og forstår tilstrækkeligt engelsk til at kunne følge undervisningen.

Hvad er mine fremtidsmuligheder efter min videregående uddannelse i Storbritannien?

Hvis du vælger at tage din videregående uddannelse i Storbritannien, så åbner det mange døre både akademisk og karrieremæssigt. Mange arbejdspladser værdsætter den selvstændighed og virkelyst, det kræver at tage en videregående uddannelse i udlandet. Udlandsopholdet viser ikke blot, at du har kendskab til verden uden for Danmarks grænser. Det viser også, at du har taget initiativet til at rejse ud og opsøge nye og større udfordringer og dermed er i stand til at stå på egne ben.  

Ved at tage din videregående uddannelse i Storbritannien skaber du også et stort, internationalt netværk, der med garanti kan hjælpe dig, når du skal ud at finde arbejde efter studiet. Vejen til drømmejobbet er klart gennem et solidt netværk, hvilket du i den grad vil få gennem dit udlandsophold.

Hvad koster det at tage en videregående uddannelse i Storbritannien?

Universiteterne i Storbritannien kræver en årlig studieafgift. Studieafgiften varierer fra universitet til universitet, men du skal dog være forberedt på, at det vil være en stor udgift i forbindelse med din videregående uddannelse i Storbritannien. Selve studietilværelsen i Storbritannien er heller ikke omkostningsfri.

Trods Brexit har du dog stadig mulighed for at søge om SU og udlandsstipendium samt specialpædagogisk støtte til uddannelse i Storbritannien. Ansøgninger herom vil dog blive behandlet efter reglerne om støtte til uddannelse i et land uden for EU og EØS. Derudover skal du være opmærksom på, at du lever op til de generelle krav der er til SU i forbindelse med udlandsophold. Du kan læse hele vores guide her, i forhold til hvad du skal vide, hvis du gerne vil studere i Storbritannien. 

Vil mine karakterer fra en videregående uddannelse gælde i Danmark?

Efter du har færdiggjort din videregående uddannelse i Storbritannien, vil du modtage dit eksamensbevis og dine endelige karakterer. Har du taget en uddannelse i udlandet og ønsker at bruge den i Danmark, kan du få den vurderet af Uddannelses- og Forskningsstyrelsen.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Storbritannien
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7