UX Uddannelse

Få styr på brugeroplevelsen med UX!

En UX uddannelse vil gøre dig til ekspert indenfor brugeroplevelse. Når du er i stand til at give kunderne en brugervenlig besøgflade, vil deres tilfredshed øges, hvilket i sidste ende vil kunne ses i firmaets resultater. Scroll gennem siden og find det kursus, der passer bedst til dig. 
Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

UXUX Uddannelse

En lækker og intuitiv brugergrænseglade til dine besøgere vil øge deres tilfredshed med din service. Dette vil give dig loyale, glade og mere købevillige kunder, hvilket vil kunne ses i dine resultater. 

For at kunne designe en brugergrænseflade, der giver disse resultater, vil du være nødt til at opnå en viden om disse grænseflader. Dette kan du få hjælp til med en UX uddannelse. På en UX uddannelse går man nemlig i dybden med psykologi, sociologi og en forståelse af menneskets natur og ageren. Dette vil give digdig de absolut bedste forudsætninger for at kunne designe brugbare og holdbare digitale løsninger. 

Det får du ud af en UX uddannelse

På en UX uddannelse vil du blive undervist i teorier, principper og metoder indenfor UX. Herigennem vil du lærer, hvad der skal til for, at du kan skabe en brugervenlig og flot brugerflade. 

UX kan overordnet set opdeles i tre områder; Indsigt, implementering og idéudvikling. Når du arbejder med UX vil du altså bevæge dig fra analyse til eksekvering, og med en UX uddannelse vil du opnå viden og værktøjer, som vil være godt at anvende i dit arbejde med kommunikation og målgruppe.  

På en UX uddannelse vil du lære følgende omkring de tre discipliner: 

Indsigt

- Researchtyper

- Analyseværktøjer

- Afklaring af kundebehov

Idéudvikling

- Design thinking

- Sketching

- Konceptudvikling

- Prototyping

Implementering

- Informationsarkitektur

- Indholdsproduktion

- Brugertests 

Hvorfor tage en UX uddannelse?

Otte ud af ti danskere handler i dag på nettet, hvor man nærmest kan få alt, hvad man har behov for. Selv dagligvarer kan dagen i dag bestilles online. Dette gør en UX uddannelse endnu mere relevamt. Det handler nemlig om at give dine besøgende den bedst mulige oplevelse, når de besøger din hjemmeside, og samtidig give dem lyst til at vende tilbage. 

Baggrunden for succesfyldt UX-arbejde er nemlig at integrere brugbare værktøjer, der er funderet i en dybdegående viden om, hvordan mennesket fungerer, samt godt kendskab til designmæssige værktøjer, der kan anvendes til brugeroptimering. 

Du bliver netop klædt på til at etablere en god kommunikativ strategi for din interaktion med dine besøgende, ligesom du bliver designkyndig i forhold til at udvikle en lækker brugergrænserflade. 

Hvem kan tage en UX uddannelse

  • Dig der sidder i en jobfunktion, hvor du arbejder med brugeroplevelsen. Du kan i princippet være alt lige fra kommunikationsmedarbejder til egentlig produktudvikler.
  • Dig der ønsker at kunne designe og udvikle brugergrænser flader på en mere målrettet, præcis og effektiv måde på baggrund af en dyb viden om mennesker.
  • Dig der ønsker at få værktøjer til at udvikle brugervenlige og intuitive brugergrænseflader, som tilfredsstiller dine kunders behov.
  • Dig der - som leder af en R&D-afdeling - gerne vil have mere viden om et UX og måske endda implementere et fælles UX-sprog på tværs af organisationen. 

Hvordan foregår en UX uddannelse?

Hvordan en UX uddannelse er opbygget, vil variere alt efter hvor du vælger at tage uddannelsen. Du vil både kunne finde kurser der strækker sig over et par dage, og uddannelser dedikeret til UX med en tidshorisont på op til 3 år. På denne side kan du danne dig et overblik over udbydere, hvilket kan hjælpe dig videre i din søgen. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9