Viser 1-6 af 6
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-6 af 6

Argentina

Argentina

Drømmer du om at tage dele af din uddannelse i udlandet? Og drømmer du om at gøre det i et land, som byder på spændende geografi og en stor kulturel mangfoldighed? Så læs med her, og se dine uddannelsesmuligheder for en uddannelse i Argentina! 

Hvad gør Argentina helt unikt? 

Argentina er stedet for dig, som drømmer om at opleve en kultur og geografisk placering, som adskiller sig gevaldigt fra den danske. I Argentina kan du nemlig både opleve Andesbjergene, Ildlandet, Patagonien, Pampas og de lange smukke strande. 

Argentina er et helt unikt land, da det er kategoriseret ved sammensmeltningen af indfødte samt europæiske kulturer. Dette vil man få muligheden for at opleve alle steder i Argentina, og det er uanset, om man besøger små bjerglandsbyer, smukke lange strande eller Argentinas livlige natteliv! 

Drømmer du om et højskoleophold, et sprogskoleophold eller et halvt års udveksling til Argentina? 

Argentina er et smukt og berigende land i Sydamerika, og landet tilbyder mange forskellige muligheder for at skræddersy lige præcis den uddannelse, som passer til dig!

Tag på sprogskole til Argentina og lær flydende spansk

Drømmer du om at bruge et helt år i Argentina og lære flydende spansk? Eller drømmer du blot om at tilbringe sommeren i Argentina og rejse rundt i smukke Sydamerika? Så tag på sprogskole i Argentina. 

Med et sprogskoleophold i Argentina vil du få muligheden for at lære flydende spansk og opleve alt, hvad Sydamerika har at byde på! Alt dette vil du få muligheden for, mens du i selskab med andre unge mennesker vil skabe en oplevelse for livet! Herudover får du muligheden for selv at skræddersy din længde af sprogskoleopholdet, som kan vare fra et par uger til et helt år. Man bør dog være opmærksom på, at sprogskoleophold er selvbetalte, og prisen vil derfor selvfølgelig afhænge af længden på opholdet. 

Er du interesseret i at høre mulighederne for SU under din sprogrejse, kan du kontakte SU-kontoret. 

Hvis du er interesseret i sådan et sprogskoleophold i Argentina, kan du læse mere om muligheden i nedenstående rubrik! 

Læs her om et sprogskoleophold i Argentina! 

Højskoleophold i udlandet!

Argentina byder dig også på muligheden for at tage et højskoleophold, hvor du vil få muligheden for at rejse rundt i det skønne Argentina. Et højskoleophold vil vare fra 8 uger og op - alt efter dine behov! Lyder højskolelivet som noget for dig? Så læs mere om et højskoleophold i udlandet i nedenstående rubrik. 

Læs mere her om et højskoleophold i udlandet!

Tag på udveksling til Argentina!

Hvis du allerede nu går på en videregående uddannelse, og drømmer om at tilbringe et semester af din uddannelse i udlandet - så bør du overveje Argentina som din destination!

Argentina tilbyder rig mulighed for et udvekslingsophold i deres smukke land, og udover at gå i skole i Argentina, så vil du også få muligheden for at lære den argentinske kultur samt det spanske sprog at kende på nært hold.

Med et udvekslingsophold til Argentina vil du læse i et land, som er omgivet af andesbjergene i vest og atlanterhavet i øst. Lyder dette som stedet for dig, så tag et semester i Argentina!   

Søger du om et udvekslingsophold til Argentina gennem din uddannelsesinstitution, undgår du at betale studieafgifter for dit ophold i Argentina. Du vil herudover have god mulighed for at få din SU med samt modtage særlige legater, hvis din skole er berettiget til det.

Hvad kan jeg opleve i Argentina?

Når du ikke går i skole i Argentina, vil du have rig mulighed for at opleve Argentina, som er indbegrebet af smuk natur og fantastiske oplevelser! Nogle af de ting som du vil have muligheden for at opleve, hvis du læser din uddannelse i Argentina, er eventyrlige vandfald, ekstraordinære naturfænomener og livlige storbyer! 

En helt særlig seværdighed som du bare må besøge i Argentina, er - Iguazú Falls. Dette vandfald er kendt for at være et af verdens største vandfald, og strækker sig over 2,7 kilometer med sine imponerende 275 vandfald i forskellige størrelser.

Dette vandfald er blot én ud af de mange ting, som man kan og bør opleve, hvis man besøger Argentina. 

Så tag din uddannelse i Argentina, og skab fænomenale minder for livet!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Argentina
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9