Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

sygeplejerskeuddannelse

Uddan dig som sygeplejerske i Århus og lær, hvordan du samarbejder med dine medmennesker samt, hvordan du kan gøre en forskel i deres hverdag! 

Hvis du godt kan lide at arbejde med mennesker og ønsker at være del af en patients sygdomsforløb med, hvad der hertil følger, så er sygeplejerskeuddannelsen i Århus måske den rette uddannelse for dig? Uddannelsen giver yderligere også mulighed for at arbejde tværprofessionelt! 

Sygeplejerskeuddannelsens opbygning: 

Som sygeplejerskestuderende får du lov til både at arbejde teoretisk og samtidig praktisk. Du får altså rig mulighed for at afprøve det teoretiske aspekt i klinisk undervisning, og dermed koble de to ting sammen. Dette åbner mulighed for, at du kan fordybe dig i enkelte problemstillinger, som du også vil møde når du er færdiguddannet. 

Du får derudover også lov til at udvikle dine sociale kompetencer som sygeplejerske, og træne dig i at interagerer med patienter, hvilket vil styrke dig som sygeplejerske. Selve dit praktikforløb vil finde sted på godkendte kliniske undervisningssteder. Dette kan blandt andet være på hospitaler, plejecentre, psykiatriske centre og andre yderligere steder indenfor sundhedsplejen. 

Læringsudbytte fra sygeplejerskeuddannelsen: 

Som sygeplejerskestuderende vil du blive undervist indenfor en række sundhedsfaglige områder. Du vil naturligvis blive undervist i sygeplejefaget, men udover dette er der også et bredt område af andre fag som du har mulighed for at lære om. Dette er blandt andet samfundsvidenskabelige-, sundhedsvidenskabelige, naturvidenskabelige og humanistiske fag. 

Som et fundament for uddannelsen vil hovedfaget naturligvis være sygeplejefaget, hvor du vil blive undervist i sygeplejebegreber samt omsorgsteori. Ydermere vil du på uddannelsen også få bekendtskab til kliniske metoder, som bliver benyttet i sygeplejen, og hertil også berøre emner som for eksempel smerte, sort, angst og håb. De mere naturvidenskabelige fag på uddannelsen vil omhandle emner som blandt andet anatomi samt fysiologi og tilsammen vil dette give dig en fundamental teoretisk forståelse som du kan benytte i praksis.

En stor del af det at være sygeplejerske er også at kunne vise samt at have omsorg og forståelse for de patienter og pårørende du møder på jobbet. Af denne årsag vil du på uddannelsen også blive introduceret til humanistiske fag. Disse fag vil i store træk handle om kommunikation, og du vil derfor modtage undervisning i både psykologi samt andre aspekter indenfor etik 

Hvordan er undervisningsformen på sygeplejerskeuddannelsen?

På sygeplejerskeuddannelsen er der en god diversitet i undervisningen, som indeholder forskellige undervisningsformer. Uddannelsen vil derfor bestå af både klasseundervisning, forelæsninger, projekter og gruppearbejde. Yderligere vil du også modtage undervisning baseret på e-læring og case orienteret arbejde. Slutteligt er uddannelsen også praksis orienteret, og der vil hertil være simulationsundervisning, hvor du i et autentisk indrette lokale vil få mulighed for at arbejde med helt specifikke situationer, som du højst sandsynlig vil møde som færdiguddannet. 

Samarbejde er en vigtig faktorer i uddannelsen og generelt erhvervet, hvorfor feedback også vil spille en stor rolle i undervisningen. Det gør det af den årsag, at dine samarbejdsevner vil blive styrket i og med, at du vil blive bekendt med, at modtage samt give feedback. 

Hvorfor vælge Århus som din studieby? 

Århus er en af Danmarks bedste og største studiebyer med dens omkring 50.000 studerende fra både ind - og udland. Dette betyder, at byen har et ungt og levende studiemiljø, hvor de unge får lov til at sætte deres præg på byen. De fleste af byens uddannelsesinstitutioner er placeret centralt, hvilket gør det nemt at benytte byens mange sociale samt kulturelle tilbud. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Århus
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9