Viser 1-4 af 4
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-4 af 4

Sprogskole i Tyskland

Lær det tyske sprog, oplev den tyske kultur og se tyske seværdigheder med en sprogrejse i Tyskland!

Drømmer du om at lære det tyske sprog, så du en dag kan arbejde i internationale organisationer, hvor der er brug for medarbejdere, der kan kommunikere på tysk? Ønsker du blot at forbedre dine tyske sprogkundskaber, imens du får nye venskaber og en masse kulturelle oplevelser? Er dette nogle af de ting, som du går og drømmer om? Så er en sprogskole i Tyskland den perfekte mulighed for dig!

Hvad er fordelene ved at tage på sprogskole?

Der er rigtig mange fordele ved at tage på sprogskole, uanset om det er for et par uger eller længere tid. En af fordelene ved et sprogskoleophold er, at du får muligheden for at forbedre dine tyske sprogkundskaber. Det er altid en fordel at være dygtig til tysk. Dette kan både være en fordel, hvis du ønsker at arbejde i internationale organisationer, hvor der kommunikeres udelukkende på tysk. Det kan også være en fordel i almene organisationer, hvis du skal benytte tysk til at kommunikere mundtligt og skriftligt med internationale samarbejdspartnere eller kunder. Det er særligt en fordel at være i stand til at snakke på tysk, da Tyskland er Danmarks største handelspartner, og det er derfor en eftertragtet egenskab i nogle virksomheder at kunne snakke tysk. Et sprogskoleophold kan derfor være en hjælp til at optimere dit fremtidige CV, når du skal søge om studiejobs eller fuldtidsstillinger. 

Et sprogskoleophold kan også give dig en masse nye bekendtskaber samt venskaber verden over, og kan derfor være med til at udvide dit netværk.

Hvad kan jeg opleve i Tyskland? 

Der findes rigtig mange historiske og unikke seværdigheder, der er værd at se, hvis du skal på sprogskole i Tyskland. En af de mest populære seværdigheder, som ligger i Tysklands hovedstad Berlin, er Brandenburger Tor, hvor der ligger den monumentale bygning i nyklassicistisk stil. Er din sprogrejses destination derfor Berlin i Tyskland, så bør denne seværdighed stå på listen over seværdighederne, som man bør besøge. Den mest populære seværdighed i Tyskland omtales som 'eventyrslottet', slottet hedder oprindeligt Neuschwanstein Slot, der ligger ved Füssen i det sydlige Bayer. Slottet ligger i smukke natur omgivelser, og det har en romantisk arkitektur, der fortsat tiltrækker og fascinerer folk over hele verden. Dette er blot et meget lille udvalg af alt, hvad der er at se af seværdigheder i Tyskland. 

Hvordan er et sprogskoleophold organiseret?

Et sprogskoleophold i Tyskland kan være organiseret meget forskelligt, da det kommer meget an på den enkelte udbyder af opholdet og dine ønsker til opholdet. Med nogle sprogskoleophold kan man bo hos værtsfamilier, selv finde bolig og i nogle tilfælde har sprogskolerne boligmuligheder ved den destination, hvor opholdet finder sted. Bomulighederne som sprogskoleopholdet tilbyder kan eksempelvis være en form for kollegie, hvor man bor sammen med de andre fra sprogskolen. Et sprogskoleophold finansieres ved egenbetaling, og prisen på opholdet er afhængigt af mange forskellige faktorer. Det er b.la. afhængigt af destinationen samt varigheden af opholdet. Den fulde pris for opholdet vil selvfølgelig også være afhængig af, hvor mange forskellige seværdigheder du vælger at besøge, mens du er på sprogskole.  

Hvor kan jeg finde et sprogskoleophold i Tyskland henne?

Der findes rigtig mange forskellige udbydere, som tilbyder sprogskoleophold i Tyskland. Vi har øverst på denne side samlet en række forskellige udbydere, for at gøre det nemmere for dig, som ønsker at tage på sprogskole i Tyskland. På denne måde kan du opveje fordele og ulemper ved de forskellige sprogskoler. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Tyskland
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9