Filtrer efter
Studieretning
Sprogrejse
Japan
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-2 af 2
Annoncer

Japan

Oplev den unikke japanske kultur samtidig med, at du lærer sproget! 

Er du til animé, teknologi og god autentisk mad? Så er Japan helt sikkert noget for dig! Faktisk er Japan noget for de fleste, eftersom de har så uendeligt meget at byde på. Rundt omkring i landet finder du både store teknologiske storbyer som Tokyo, der har utroligt meget at byde på, og steder med smukke templer og fantastisk natur. 

Hvorfor tage på sprogskole? 

Først og fremmest skal du tage på sprogskole, hvis du ønsker at lære et nyt sprog. Der findes forskellige længder af sprogskoleophold, nogen tager afsted en enkel uge eller to, andre tager afsted over en hel sommerferie, mens andre tager afsted et halvt år, der er altså noget for en hver. Uanset om du agter at tage afsted et par uger eller længere, er det altid en god idé at tage på sprogskole. Du kommer til at opleve sproget på første hånd, hvilket klart er den letteste måde at lære et nyt sprog på. Samtidig har du rig mulighed for at prøve dine sproglige færdigheder af, hos folk der snakker sproget som modersmål. 

Samtidig er en tur på sprogskole ikke kun tiltænkt, at du skal lære sproget, du vil nemlig også få en masse socialt ud af sådan en tur. Typisk vil du tage afsted med andre ligesinede mennesker, der både er taget afsted for at lære et nyt sprog, men også for at få en oplevelse for livet! 

Hvad koster det at tage på sprogskole i Japan?

Et sprogskoleophold finansieres ved egenbetaling, og prisen på opholdet er afhængigt af mange forskellige faktorer. Det er b.la. afhængigt af hvilken by du vælger at tage til, samt varigheden af opholdet. Den fulde pris for opholdet vil selvfølgelig også være afhængig af, hvor mange forskellige seværdigheder du vælger at besøge, mens du er afsted på sprogskolen. Prisen på et sprogskoleophold til Japan afhænger derfor også meget af leveomkostningerne og flybilletterne til og fra Japan. Japan er af flere omgang blevet kåret til et af de dyreste steder i verden, særligt i Tokyo, derfor kan du godt forvente, at skulle bruge penge, når du er afsted. 

Hvorfor tage til Japan? 

Der er mange grunde til at besøge Japan, den første og aller vigtigste grund, skal naturligvis være, at du har lyst til at opleve en fremmet kultur. 

Hvis du er typen, der er vild med renlighed, så er Japan helt sikkert et sted du vil elske. Japanerne er nemlig kendt for at være ekstremt renligt folkefærd, og derfor vil du opleve, at byen omkring dig vil være utroligt ren, såfremt du vælget at besøge storbyerne. Særligt hoteller og restauranter er for det meste helt plet-fri. 

Du vil også opleve de japanske indbyggere som meget venlige og høflige. De har nemlig et verdensomspænende ryg, for at være imødekommende og respektfulde, dette betyder dog også, at de forventer, at du opfører dig respektfuldt og ordenligt. Gør du dette vil du ikke have nogen problemer med at finde folk til at øve dit japanske på. 

Sidst, men ikke mindst er Japan et land, hvor du kan opleve alt lige fra storbyens ræs til små langsomme landsbyer. Den store diversitet gør, at der er noget for alle! 

På denne side har vi samlet et udvalg af udbydere af sprogrejser i Japan. Scroll gennem siden og find noget for dig!