Find dit rette sommerkursus

Brug sommeren på at dyrke din hobby

Har du interesser, som du drømmer om at udforske eller dygtiggøre dig inden for? Ønsker du at lære fra kompetente undervisere og skabe et netværk med mennesker, der, ligesom dig, deler en særlig interesse?
Viser 1-20 af 810
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 810
1
2
3
4
...
41

Brug sommeren på at dyrke din hobby

Det bliver mere og mere populært at tage på sommerkurser over sommeren. Hverdagens travlhed med uddannelse, arbejde, familie og venner efterlader ikke megen tid til at dyrke fritidsinteresser og hobbyer. Med sommerkurser har du mulighed for at trække stikket ud, søge mod nye omgivelser og fordybe dig inden for det, du har interesse for eller beskæftige dig med en helt ny hobby.

Sommerkurser er til dig, der ønsker at bruge en del af sommeren på en anderledes måde og på at gøre noget godt for dig selv. Der kan være flere årsager til, at du ønsker at tage et sommerkursus.

Måske vil du gerne: 

  • Dygtiggøre dig inden for din fritidsinteresse
  • Dyrke en ny hobby
  • Skabe et netværk bestående af mennesker, der deler samme interesse som dig
  • Lære fra dygtige undervisere og eksperter, der deler ud af egne tips og erfaringer.

Brug sommeren på at dyrke din hobby

På sommerkurser undervises du ofte i andre miljøer end du er vant til, hvilket kan være med til at give dig yderligere motivation og inspiration. Du indgår i et nært og tæt samarbejde med undervisere og medkursister, der deler samme interesse og passion som dig. Det kan give et stærkt fællesskab og netværk, som du efterfølgende vil kunne trække på, når du skal dyrke din hobby.  

Der et bredt udbud inden for sommerkurser. Du kan blandt andet tage et kursus i: 

  • Fotografi
  • Photoshop
  • InDesign
  • Interiør Design
  • Mode 

Vil du se hele udvalget af sommerkurser, kan du se listen over kurser her.

Sommerkurser - kort og godt 

Der er mange muligheder, hvis du ønsker at tage et sommerkursus. Der findes sommerkurser, du kan tage som højskoleophold i udlandet, eksempelvis i det sydlige Spanien i byen Marbella eller den pulserende, europæiske storby London. Sommerkurser i udlandet giver mulighed for, at du kan uddanne dig i anderledes omgivelser, mens du oplever en anden kultur. 

Prisen på et sommerkursus varierer i forhold til det enkelte kursus. Sommerkurser finansieres af egenbetaling og er ikke SU-berettigede.  

Ligeså vel som prisen varierer længden på de forskellige sommerkurser. Du kan finde kurser, der varer mellem 5-6 uger, men du kan også finde kurser, der blot varer 2-3 uger. De fleste kurser tages på deltid, så du kan kombinere rejse og læring. 

Tjek over vores side om Summer Schools, hvis du ønsker at læse et fag i løbet af sommeren i forbindelse med din uddannelse. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12