Viser 1-20 af 29
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 29
1
2

Lærer og pædagog

Vær med til at forme den næste generation

Vil du være med til at forme den næste generation? Brænder du for at hjælpe børn og unge i overgangen til deres voksne liv? Er du et glad og energisk menneske? Så kan du læse til lærer eller pædagog i udlandet. 

Som pædagog studerende vil du beskæftige dig med det børne-, unge- og voksenpædagogiske område, med det enkelte menneske og med samfundet som helhed. Du vil opnå viden om pædagogiske teorier og metoder og sociologistik og psykologiske teorier. 

Du vil lære at undersøge og analysere forskellige temaer indenfor opdragelse, læring, uddannelse og undervisning, som du på sigt vil gøre brug af i praksis. 

En pædagog uddannelse vil typisk berører følgende elementer: 

  • Pædagogikken aktuelt
  • Psykologiske temaer i pædagogik
  • Komparativ pædagogik og globalisering
  • Pædagogisk videnskabsteori og forskningsmetode
  • Læring i kontekst
  • Uddannelse, planlægning og menneskers læreprocesser

Som lærer studerende vil du lære at planlægge og tilrettelægge din undervisning. Du vil lære om de fag du senere vil undervise i, og samtidig lære om videreformidling til børn og unge på forskellige klassetrin. 

Helt overordnet består lærer-uddannelsen typisk af: 

  • Lærernes grundfaglighed
  • Undervisningsfag - de fag du senere skal undervise i
  • Praktik
  • Bachelorprojekt

At være lærer eller pædagog er et meget afvekslende job, der giver dig mulighed for at arbejde med mange forskellige mennesker.

Hvorfor udlandet? 

Hvis du læser til pædagog eller lærer i udlandet vil du opnå en unik viden om kulturelle forskeligheder og mennesker generelt. Samtidig vil du opnå større selvstændighed. Dine engelske færdigheder vil komme på prøve, og de vil konstant blive udviklet på en måde der ikke er mulig på samme måde i Danmark, nemlig i gennem erfaring. 

Dit internationale perspektiv vil herudover give dig unikke værktøjer til konflikhåndtering, udvikling og problemløsning. Dette vil adskille dig fra dine danske medstuderende. Dette er særligt relevant for dig der ønsker at arbejde indenfor undervisningsområdet. 

Som international studerende vil du få rig mulighed for at udvide dit netværk. Både blandt dine internationale med-studerende fra hele verden, men også den lokale befolkning. Et multikulturalt netværk vil udvide sit sociale liv, men samtidig kan det også være en kickstart på din internationale karriere, hvis du ønsker at arbejde i udlandet. 

Du vil typisk skulle på et praktikophold i kraft af disse uddannelser. Vælger du at tage dette praktik ophold i udlandet, vil du her kunne opnå et unikt indblik i de forskellige institutioner i det givne land. Dette vil du kunne sammenligne med eventuelle danske institutioner, og på denne måde drage brugbar erfaring videre til dit efterfølgende erhvervsliv. 

Hvad er mine karrieremuligheder?

Som færdig uddannet pædagog vil du have jobmuligheder indenfor offentlige såvel som private institutter der arbejder med udvikling af børn og unge. Samtidig vil du opnå karrieremuligheder indenfor uddannelsesplanlægning og kompetenceudvikling, evaluering og dokumentation, personale- og organisationsudvikling. 

Ønsker du at undervise på et gymnasie eller universitet, skal du have læst og bestået fag på kandidatniveau, som du ønsker at undervise i.

Som færdiguddannet lærer vil du typisk arbejde på en folkeskole, privatskole eller en efterskole. Uddannelsen giver dog også mulighed for en karrierer indenfor fx people development, konsulent eller vejleder. 

Adgangskrav og pris 

Adgangskrav og priser varierer fra de forskellige uddannelses institutter. De fleste steder vil du dog opleve, at der skal sendes en ansøgning der vil blive vurderet individuelt, samt et eksamensbevis for en videregående uddannelse. 

Priserne varierer fra de forskellige uddannelsessteder. 

Søg og sammenlign de mange uddannelser vi har samlet ovenfor, og find lige netop den, der matcher dine behov! Hvis du har yderligere spørgsmål til en uddannelse kan du altid kontakte udbyderen.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7