Filtrer efter
IT-uddannelser
Erhvervsuddannelse
Sted
Uddannelsesform
Vis alle filtre
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3
Annoncer

Flere kategorier indenfor

Populære steder

Reportager indenfor IT-uddannelser

IT erhvervsuddannelse – tag en praktisk uddannelse i it og teknologi

Når man generelt tænker på erhvervsuddannelserne, er det måske håndværksfagene som mekaniker, murer og maler der dukker op i hovedet. Men det er langt fra alle erhvervsuddannelser der retter sig mod den type erhverv. Du kan nemlig vælge mellem 106 uddannelser med over 300 trin eller specialer, når du vælger en erhvervsuddannelse.

It Erhvervsuddannelser

IT erhvervsuddannelse – din fremtid

På erhvervsskolerne er det muligt at tage en IT erhvervsuddannelse, som ligger under ét af de fire hovedområder, som erhvervsuddannelserne deles ind i.

  • Fødevarer, jordbrug og oplevelser
  • Kontor, handel og forretning
  • Omsorg, sundhed og pædagogik
  • Teknologi, byggeri og transport

En erhvervsuddannelse er kendetegnene ved, at du kan vælge at starte lige efter folkeskolen – eller senere. Og efter endt uddannelse, kan du søge job som faglært, eller vælge at læse videre på en videregående uddannelse. Tager du erhvervsuddannelsen med EUX, får du en erhvervsfaglig studentereksamen.

IT erhvervsuddannelse – hvad kan du blive?

Blandt de mange forskellige erhvervsuddannelser, kan du vælge at tage en uddannelse med fokus på fx at producere medier, fx via kommunikation på web, it, film, trykte medier og tv. Derudover finder du også IT erhvervsuddannelser der er mere teknisk i det du lærer, hvor der fx er fokus på lyd, tekst, grafik og billeder på it.

Her finder du tre muligheder for en IT erhvervsuddannelse

Men du finder mange, mange flere muligheder.

IT erhvervsuddannelse: Data- og kommunikationsuddannelsen

Med denne erhvervsuddannelse får du en bred viden om den teknik, der ligger bar it-systemer. Gennem uddannelsen opnår du viden til at kunne rådgive om produkter og vælge tidssvarende løsninger på opgaver.

Generelt kræver uddannelsen teknisk indsigt og samarbejdsevner. Du skal også være faglig stærk til matematik og engelsk.

Med uddannelsen har du mulighed for at afslutte som enten it-supporter, eller med en overbygning, således at du bliver datatekniker med speciale i infrastruktur eller datatekniker med speciale i programmering.

Som it-supporter eller datatekniker lærer du at opsætte, opdatere og vedligeholde PC'ere samt netværk. Du lærer at opbygge og administrere komplekse netværk samt udvikle programmer, it-systemer, databasesystemer og apps.

Multimedie animator – 3D

Et felt der er i rivende udvikling, er områder som spillefilm, web, computerspil, reklame og undervisning, i forhold til visualisering og animationer i 3D.

Som Multimedie animator lærer du at styre avanceret modellering, overfladekonstruktioner og animation. Multimedie Animator uddannelsen er en erhvervsuddannelse inden for multimedie-området, hvor du skal finde en trainee-stilling undervejs.

Web-integrator uddannelse

Som web-integrator arbejder du med webdesign, produktionsplanlægning, programmering og kodning. Du samarbejder ofte med andre professionelle mediefolk, i både private og offentlige virksomheder, eller på reklame- og webbureauer.

På uddannelsen lærer du at arbejde med tekst, billeder, lyd, grafik og animation i forbindelse med både websider og samlede netløsninger. Du lærer også at fremstille websider, der fungerer sammen med databaser.