Viser 1-1 af 1
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-1 af 1

Højskoleophold i Ecuador

Højskoleophold i Ecuador

Har du sabbatår, eller tager du en pause fra studiet eller arbejdet? Drømmer du om at opleve nye kulturer, mennesker og natur? Så kan et højskoleophold måske været noget for dig.

Hvorfor tage på højskole?

Et højskoleophold er værd at tage på, fordi du lærer en masse om dig selv, som du kan bruge videre i livet. Mange unge mennesker har i dagens Danmark ikke en anelse om, hvad de vil fremadrettet, og oplever på flere punkter i livet et pres omkring at vælge det rigtige for en selv. Selvom det er helt naturligt at føle sig presset over at skulle vælge det rigtige, er det netop denne tvivl, der kan være en læring og udvikling for dig. Det er sundt og godt for os at tage en pause, hvor vi fokusserer på os selv, og hvad man selv har lyst til. Derfor er et højskoleophold en rigtig god mulighed!

En højskole er en slags skole eller kursus man kan tage, som har fokus på noget bestemt. Det kan være en højskole med sport, dans eller gymnastik, eller hvor man lærer noget kreativt såsom at sy, strikke eller andet. Men det kan også være højskole i udlandet med fokus på personlig udvikling, sport eller kommunikation, hvilket et højskoleophold i Ecuador er!

Ovenfor på denne side finder du en række højskoleophold, hvor turen blandt andet går til Ecuador. Her kan du vælge at lære om enten Kommunikation & Personlig Udvikling, Sport, Krop & Personligt Drive eller Aktive Kulturdage & Lokale Projekter. 

Tag på højskoleophold til blandt andet Ecuador

Men hvorfor så tage forbi Ecuador? Ecuador er et land i Sydamerika, og navnet Ecuador stammer fra ‘ækvators republik’, som er oversat fra spansk. Landet ligger, som navnet henviser til, ved ækvator og grænser op til Colombia, Peru og Stillehavet. Ecuador omfatter blandt andet øgruppen Galapagos øerne og hovedstaden i landet er Quito. 

I Ecuador taler man spansk, fordi landet en gang har været en spansk koloni, som efterfølgende har løsrevet sig. Dog findes der omkring 13 sprog, som de indfødte benytter, da de har fundet sted langt før Spanien tog landet som koloni.

Det der er sørligt uniks ved Ecuador er, at det er et land af kun 17 lande, som har en ekstremt høj biodiversitet. Det betyder, at landet har enormt meget dyrearter og plantearter, som blandt andet kan opleves på Galapagos øerne. 

Hvad kan man opleve i Ecuador?

Udover hovedstaden Quito og landets unikke natur og dyreliv, kan du eksempelvis besøge besøge Museo Templo del Sol Pintor Ortega Maila, som er et tempel for at opleve fantastisk arkitektur og kultur. 

Templet er et kunstværk, som er bygget af en indfødt maler og skulptør Ortega Malia. Han har lavet templet ud fra landets forfædres kultur, og er værd at se, hvis man vil få et indblik i Ecuadors historie og kultur. 

Der er masser at opleve i landet Ecuador og dets mange øer og finde steder, som man kan besøge. Udover ovenstående kan man også opleve Cascada El Pailón, som er et naturvidunder, hvor du kan opleve kolibrier, vandfald og farverige flags, når man går rundt. Du kan også tage ud på bådtur og opleve Wolf og Darwins øer, som er skabt ud fra vulkanisk aktivitet.

Er man mere interesseret i Ecuadors berigende natur, kan man også tage til El Cajas National Park, som er kendt for sine mere end 275 søer og vandfald. Nationalparken er et perfekt sted til at fiske, tage på camping, vandre og ikke mindst bare tage alle dufte og lyde ind, og bare opleve!

Der er masser af gode grunde til at tage på et højskoleophold i Ecuador, men du er nødt til at opleve det hele selv!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Ecuador
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9