Viser 1-3 af 3
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-3 af 3

Læs til finansøkonom online

Hvis du drømmer om en fleksibel uddannelse, så er der heldigvis gode muligheder. Heldigvis er vi ikke længere begrænset til uddannelser med holdundervisning og fysisk fremmøde. Der er efterhånden et stort udbud af online uddannelser. Det gælder også for dig, der vil læse til finansøkonom, da flere udbydere tilbyder muligheden for at blive finansøkonom online.

Ved at tage din uddannelse til finansøkonom online får du både fleksibilitet og frihed, uden at gå på kompromis med kvaliteten af din uddannelse.

Du kan med andre ord studere hvor og hvornår du vil, så dit studieliv kan harmonere med en travl hverdag.

Læs til finansøkonom online

Friheden som online finansøkonom

Det er ikke alene friheden, der er værd at nævne, hvis du vælger at læse til finansøkonom online. Denne uddannelsesform har det samme indhold og pensum, ligesom der vil være de samme krav til dig, som hvis du valgte at tage uddannelsen i fysisk form. Der stilles dog krav til, at du er i besiddelse af en computer med kamera og mikrofon, en god og stabil internetforbindelse, og ikke mindst at du har en god portion selvdisciplin.

Selvdisciplin som online studerende

Det er ikke nogen hemmelighed, at du som online studerende råder meget over din egen tid. Der kan selvfølgelig være nogle krav til, hvornår du er online i forbindelse med undervisning og gruppearbejde, men en stor del af studiet skal du selv disponere din tid. Det er derfor også vigtigt at du på forhånd overvejer om du har nok selvdisciplin til et online studie, så dagene ikke går med for mange overspringshandlinger i form af rengøring, vasketøj eller serier.

Hvis du er god til at strukturere din egen tid, og hvis du ikke har noget imod måske at skulle læse lektier om aftenen eller i weekenden, så kan uddannelsen til finansøkonom online være lige noget for dig.

Det lærer du på en finansøkonom uddannelse online

Gennem uddannelsen lærer du at kombinere teori og praksis, hvilket kommer til udtryk gennem undervisningen og det praktikforløb, du skal igennem i løbet af din uddannelse til finansøkonom online.

Gennem din finansøkonom uddannelse online kan du blandt andet se frem til at komme igennem følgende fag:

  • Branchekendskab
  • Erhvervsøkonomi
  • Erhvervs- og finansjura
  • Privatøkonomi

Blot for at nævne et udpluk af det emner, du får viden om gennem uddannelsen. Du vil opleve at få et solidt fagligt fundament, og du vil blive klædt godt på til fremtiden.

Fremtidsmuligheder som finansøkonom

Når du har færdiggjort din uddannelse til finansøkonom online vil du have gode muligheder for fremtiden. Du kan bl.a. læse videre på en professionsbachelor, men du har også gode muligheder for at gøre karriere direkte efter uddannelsen.

Når du er færdig som finansøkonom, vil du typisk få job som fx kunderådgiver i en bank, ejendomsmægler, ejendomsadministrator, forsikringsmægler eller økonomikonsulent. Du har med andre ord gode muligheder for at forme din fremtidige karriere, hvis du vælger at læse til finansøkonom online.

Kickstart din finansielle karriere som finansøkonom online

Lyder en fremtid som eksempelvis ejendomsmægler, bankrådgiver eller revisor som noget for dig, og synes du, at en uddannelse som finansøkonom online lyder som vejen frem? Udforsk dine muligheder i listen herover. Her kan du også klikke dig ind og læse mere om den enkelte uddannelse, ligesom du kan tage kontakt direkte til udbyderen, hvis du har spørgsmål til uddannelsen.

Relaterede studieretninger
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7