Erhvervsuddannelse Slagelse

Fra skolebænk til arbejdsplads: Styrk din karriere med en erhvervsuddannelse

I Slagelse finder du et stort udvalg af erhvervsuddannelser. Bliv klogere, og udforsk dine muligheder i listen herunder. Afgræns dine muligheder yderligere ved at filtrere efter den studieretning, der passer til dine interesser og ønsker.
Viser 1-20 af 33
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 33
1
2

Tag en erhvervsuddannelse i Slagelse

Hvis du drømmer om at tage en erhvervsuddannelse, så er der gode muligheder for det i Slagelse. Her finder du nemlig et bredt udvalg af erhvervsuddannelser inden for et væld af forskellige fagområder.

Din erhvervsuddannelse Slagelse kommer til at foregå på ZBC, hvor du som studerende får mulighed for at specialisere dig inden for dit foretrukne område.

Udforsk udvalget af erhvervsuddannelser

Med en erhvervsuddannelse får du ikke alene en uddannelse, der er skræddersyet til at imødekomme arbejdsmarkedets behov - du får også en uddannelse, der forbereder dig som ungt menneske til fremtidens arbejdsmarked.

Dette gør sig gældende for alle erhvervsuddannelser, og er blandt uddannelses typens fællestræk. Men hvilke konkrete muligheder har du for at tage en erhvervsuddannelse i Slagelse? Nogle af dine muligheder er for eksempel:

  • Bager: Uddannelsen til bager hos ZBC i Slagelse tager 4 år og seks måneder. Uddannelsen til bager kombinerer teori og praksis, og du får viden inden for bagværk, køb og salg, varer og egenkontrol. Du kan specialisere dig til håndværksbager og detailbager.

  • Industritekniker: På ZBC i Slagelse har du mulighed for at blive industritekniker, hvor der faktisk findes to uddannelser. Der findes nemlig både Industritekniker - produktion og Industritekniker - maskine. Uddannelserne har forskellig varighed, og begge uddannelser kombinerer praksis og teori.

  • IT-supporter: Hos ZBC i Slagelse kan du tage en uddannelse som IT-supporter på 3 år. Uddannelsen er en del af Data og Kommunikation, og du kommer til at arbejde med forskellige it-systemer og –udstyr samt app-programmering, robot- og droneteknik samt gamedesign.

  • Maler (bygningsmaler): Uddannelsen tager 4 år og 6 måneder hos ZBC i Slagelse, og gennem forløbet lærer du blandt andet om maleteknikker, lakering og tapetsering, ligesom du kommer til at arbejde med behandling og maling af træværk, murværk samt metalflader.

  • Smed: Uddannelsen til smed hos ZBC i Slagelse har en varighed (inkl. grundforløb) fra 2 år og 6 måneder op til 5 år. Uddannelsen til smed kombinerer praksis og teori, og du kommer til at lære at arbejde med forskellige typer metal og plastik med brug af de nyeste teknikker.

Dette er som sagt blot et udpluk af dine muligheder for at tage en erhvervsuddannelse i Slagelse. I studiebyen Slagelse har du også gode muligheder for at kombinere din erhvervsuddannelse med en EUX, så du bliver faglært og student på én gang.

Oplev fordelene ved en erhvervsuddannelse

Der er flere gode grunde til at kigge mod en af de mange erhvervsuddannelser, du kan vælge mellem i Slagelse. Blandt nogle af de generelle fordele, der er ved at tage en erhvervsuddannelse, kan vi nævne: 

  • Fokus på konkrete færdigheder: Erhvervsuddannelser giver dig ofte specifikke færdigheder inden for et bestemt område, hvilket kan gøre dig konkurrencedygtig på arbejdsmarkedet.

  • Praktisk erfaring: Erhvervsuddannelser fokuserer på praktisk træning og arbejdserfaring, hvilket gør det lettere for dig at overføre dine færdigheder direkte til arbejdsmarkedet.

  • Jobmuligheder: Mange erhvervsuddannelser er knyttet direkte til konkrete jobs og brancher, hvilket øger dine chancer for at finde beskæftigelse inden for dit felt hurtigt efter endt uddannelse.

  • Mindre studiegæld: Erhvervsuddannelser er typisk kortere end for eksempel en universitetsuddannelse, hvilket betyder, at du kan komme hurtigere ud på arbejdsmarkedet og potentielt undgå at stå med en uoverskuelig studiegæld.

  • Gode muligheder for videreuddannelse: Selvom du vælger at starte med en erhvervsuddannelse, er der ofte mulighed for at tage yderligere kurser og videreuddanne dig senere i din karriere, hvis du for eksempel skulle få lyst til at specialisere dig yderligere inden for dit område.

Bliv specialiseret i et område

Lyder en erhvervsuddannelse som den rigtige vej for dig? Klik dig gennem listen herover og find din kommende erhvervsuddannelse i Slagelse allerede i dag. Måske er dine drømme kun et klik væk?

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Slagelse
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7