Hjælp os med at besvare vores store studievalgsundersøgelse - og vind et sæt Airpods!

Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Master of Forensic Science

Længde
2 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Længde
2 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Sydney
  • Engelsk

Hvorfor vælge UTS?

Universitetet midt i Sydney

Universitetets anerkendte uddannelser

Campus i verdensklasse

Om uddannelsen

Master of Forensic Science

Kandidatuddannelsen i retsmedicinsk videnskab på University of Technology i Sydney forbereder de studerende til professionelt og specialiseret arbejde i disciplinen retsmedicinsk videnskab. Uddannelsen er designet til professionelle videnskabspersoner, som ønsker at opdatere deres industri relaterede færdigheder for at karriereudvikle sig, og muligvis tage en forskningsgrad. 

Uddannelsen er designet til at udvide de studerendes viden og arbejde med retsmedcinsk videnskab sideløbende med videnskabelig ledelse og ledelses færdigheder. Uddannelsen indeholder en bred vifte af valgfrie fag og områder inden for kriminalsager, og gerningssteder og laboratoriet. De professionelle fag dækker over en række færdigheder, som er yderst vigtige i projekter og laboratorie ledelse, avanceret videnskabelig kommunikation, etik, innovation og videnskabelig business modeller. De studerende har også mulighed for at tage et kort forsknings forløb på udveksling.

University of Technology Sydney (UTS)

University of Technology Sydney (UTS) er med sine mere end 45.000 studerende et af de største universiteter i Australien. Universitetets City Campus ligger i hjertet af Sydney og derfor tæt på alting, og kun en kort bus- eller togtur fra både Bondi Beach og Operahuset. Universitetet er igang med en større renovering af  campus, og fremstår allerede nu som et state-of-the-art universitet med alle top-moderne faciliteter.

UTS er et af Australiens førende universiteter indenfor teknologi og er et af fire universiteter i Australian Technology Network, men tilbyder også studier og fag indenfor en lang række andre områder. Universitetet har en særlig praktisk tilgang til undervisningen og stærke bånd til erhvervslivet, og mange UTS studerende har et praktikophold i løbet af deres studietid. Derudover har universitetet et godt ry indenfor forskning.

Hvad kan jeg læse på University of Technology Sydney?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Bachelorniveau (undergraduate level)
  • Kandidatniveau (graduate level)
  • Specielle programmer


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på University of Technology Sydney, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på UTS

Engineering & IT

Communications

Business

Law

Science

University of Technology Sydney
15 Broadway, Ultimo

University of Technology Sydney (UTS) er med sine mere end 45.000 studerende et af de største universiteter i Australien. Universitetets City Campus ligger i hjertet af Sydney og derfor tæt på alting, og kun en kort bus- eller togtur fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret