Bacheloruddannelse

Forensic Science

Længde
3 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk
Længde
3 år
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsen er på
Engelsk

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

  • Holdundervisning
  • Sydney
  • Engelsk

Hvorfor vælge UTS?

Universitetet midt i Sydney

Universitetets anerkendte uddannelser

Campus i verdensklasse

Om uddannelsen

Bachelor i Forensic Science

Bacheloruddannelsen i Forensic Science forbereder de studerende til professionel og specialist arbejde i disciplinen restmedicinsk videnskab. De studerende får på denne uddannelse opbygget grundlæggende færdigheder og viden i den aktiverende videnskab, hvor der skabes en dybdegående forståelse af restmedicinsk videnskab i konteksten af, hvilket område man studerer inden for på uddannelsen. De studerende får også udviklet en kritisk tankegang og problemløsende færdigheder, som er et fokus på uddannelsen, hvor man kommer til at arbejde med industriens organisationer.

Denne uddannelse giver dig som studerende en dybdegående forståelse af, hvordan retsmedicinsk videnskab kan løse og forebygge kriminalitet. Du får hands-on kurser, hvor man arbejder i verdensklasse laboratorier.

Målet med uddannelsen er at skabe professionelle retsmedicinere med høje omstillingsparate færdigheder i sammenhæng med en grundlæggende teoretisk viden og praksis. Bachelor i Forensic Science er en anerkendt uddannelse med stærke bånd til industrien såsom lokal og statslig politi, samt national og international retsmedicinske institutioner.

University of Technology Sydney (UTS)

University of Technology Sydney (UTS) er med sine mere end 45.000 studerende et af de største universiteter i Australien. Universitetets City Campus ligger i hjertet af Sydney og derfor tæt på alting, og kun en kort bus- eller togtur fra både Bondi Beach og Operahuset. Universitetet er igang med en større renovering af  campus, og fremstår allerede nu som et state-of-the-art universitet med alle top-moderne fasciliteter.

UTS er et af Australiens førende universiteter indenfor teknologi og er et af fire universiteter i Australian Technology Network, men tilbyder også studier og fag indenfor en lang række andre områder. Universitetet har en særlig praktisk tilgang til undervisningen og stærke bånd til erhvervslivet, og mange UTS studerende har et praktikophold i løbet af deres studietid. Derudover har universitetet et godt ry indenfor forskning.

Hvad kan jeg læse på University of Technology Sydney?

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Bachelorniveau (undergraduate level)
  • Kandidatniveau (graduate level)
  • Specielle programmer


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på University of Technology Sydney, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDU til at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på UTS

Engineering & IT

Communications

Business

Law

Science

University of Technology Sydney
15 Broadway, Ultimo

University of Technology Sydney (UTS) er med sine mere end 45.000 studerende et af de største universiteter i Australien. Universitetets City Campus ligger i hjertet af Sydney og derfor tæt på alting, og kun en kort bus- eller togtur fra...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret