Videregående uddannelse

Statistics

Uddannelsens hjemmeside
Uddannelsens hjemmeside

Hvorfor vælge University of California, Los Angeles (UCLA)?

Internationalt anerkendt topuniversitet

Et af de flotteste campusser i Los Angeles

Mulighed for at læse fag både på UCLA og UCLA Extension

Om uddannelsen

Statistics

Studiet Statistics ankom til UCLA i 1939, da matematikafdelingen hyrede Paul Hoel i 1939. Statistik udbydes som et studie på UCLA, og det er en videnskabelig metode, hvor man undervises i, hvordan man effektivt anvender numeriske data. Disse numeriske data kan eksempelvis komme fra eksperimenter, spørgeskemaer eller registre. Statistik startede historisk set med at være beskrivende, hvor fokus lå ved at præsentere data grafisk, med tabeller og senere hen ved at regne statistiske mål som gennemsnit. Lyder dette interessant for dig? Læs mere her om University of California, Los Angeles (UCLA). 

Statistics

University of California, Los Angeles (UCLA)

University of California, Los Angeles (UCLA) blev grundlagt i 1919 i Los Angeles, Californien, og er et af de højest rankede forskningsuniversiteter i USA.

Det store UCLA campus er placeret i et af de mest attraktive områder af Los Angeles kun ca. 8 km. fra Stillehavet og områder som Beverly Hills, West Hollywood, Century City og strandene i Santa Monica og Venice ligger kun en kort køretur derfra. Tre buslinjer kører direkte til og fra campus, så det er nemt at komme til UCLA eller de omkringliggende områder.

UCLA er en del af University of Californien, som består af ti forskellige universiteter spredt over hele Californien. UCLA har ca. 40.000 studerende og er dermed det største - og også det mest kendte - af universiteterne i UC-systemet.

Campus består af omkring 180 smukke bygninger med en blanding af romansk og moderne arkitektur, og disse er fordelt på et kæmpe areal af grønne områder, hvor du blandt andet også finder swimming pools, tennisbaner, fitnesscentre, restauranter, biograf, teater, forretninger osv.

Hvad kan jeg læse på UCLA? 

  • Study Abroad (Semesterophold)
  • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
  • Sommerkurser
  • Internship (Praktikophold)
  • Sprogkurser

EDU’s vejledning er gratis, og vores mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen og til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold. Inden du søger til et specifikt universitet, får du hjælp af hele vores team, der alle selv har læst i udlandet.

Top Fagområder på University of California, Los Angeles (UCLA)

Chemistry

Political Science

Business and Management

Entertainment

Mathematics

University of California, Los Angeles (UCLA)
Los Angeles
90095

University of California, Los Angeles (UCLA) blev grundlagt i 1919 i Los Angeles, Californien, og er et af de højest rankede forskningsuniversiteter i USA. Det store UCLA campus er placeret i et af de mest attraktive områder af Los Angeles...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret