Henriette Wiuff, læser til multimediedesigner

multimediedesigner

Hvorfor valgte du denne uddannelse?

Jeg valgte uddannelsen multimediedesigner, da den er kreativ, og fordi jeg altid gerne har villet noget med mine kreative evner. Jeg vidste ikke så meget om selve uddannelsen, inden jeg startede og tænke bare, nu må vi se, hvad det er, og om det er noget for mig. Den eneste måde at få de svar, man søger, er ved at stikke en finger i jorden.  Jeg er fascineret af hjemmesider, reklamer, og af hvordan man formidler ting på de sociale medier. Derfor tænkte jeg, at denne uddannelse måtte være noget for mig. Indtil videre elsker jeg det - det føles ikke som skole eller arbejde. Det gør det også lettere, når ens medstuderende er lige så passioneret som en selv. 

Hvilke kompetencer har du fået med dig?

Der er helt sikkert blevet åbnet endnu mere op for den kreative side, og med det har jeg lært at bruge mange af Adobe-programmerne. Derudover kunne jeg intet kodning, før jeg startede på uddannelsen, og nu kan jeg godt forstå sproget. Nu er det bare at lære at forstå JavaScript som det næste.  

Hvad synes du om miljøet på campus?

Jeg elsker miljøet på campus. Der er et eller andet over hele campus med den måde, den er bygget op på, og lige meget hvor man befinder sig, har man et overblik, og det er let at finde rundt. Folk er søde til at hjælpe - selv på tværs af uddannelserne. Vi som multimediedesignere har ofte brug for hjælp til at svare på spørgsmål eller lave nogle test, og der er de andre uddannelser gode til at hjælp til.

Hvad synes du om underviserne?

På Multimediedesigneruddannelsen har vi nogle vildt gode undervisere, som er i øjenhøjde med de studerende, og som gerne vil, at vi når langt. 

Hvad vil du gerne, når du er færdig med uddannelsen?

Jeg vil gerne arbejde med sociale medier og branding, og ellers vil jeg gerne arbejde med kodning af hjemmesider.

Hvem vil du anbefale denne uddannelse til?

Jeg vil anbefale denne uddannelse til personer, som er kreative og lidt tekniske, og som kan se sig selv arbejde med visuel kommunikation. Det tekniske skal dog ikke skræmme andre væk. Man kan nå langt uden at kunne det store. Så længe man bare har gejsten i sig til at lære om faget, så kan man sagtens klare det. Selve uddannelsesforløbet egner sig godt til dem, der arbejder godt sammen med folk i grupper, eftersom teamwork er en stor del af uddannelsen for at komme i mål med de forskellige projekter.
Læs mere om Multimediedesigner