Servicehundeakademiet ApS

i Vejle

Om os

Servicehunde

Servicehunde til Danmark

Servicehundeakademiet ApS uddanner servicehunde til psykisk sårbare borgere i hele Danmark.

De har en mangeårig bred specialiseret viden inden for servicehunde som hjælpemiddel. De har uddannet servicehunde siden 2014. 

Servicehundeakademiet ApS drives med stærke grundprincipper og kerneværdier – bl.a. høj faglighed, anerkendelse, empati og gensidig respekt for det enkelte menneske. De har fokus på det rette match, og kompetencegivende undervisning til borgeren.

Udover deres speciale i uddannelse af servicehunde til psykisk sårbare, afholder de kurser, oplæg og foredrag – både til borgere med servicehund og privatpersoner.

Som noget nyt udbyder de en målrettet uddannelse som servicehundeinstruktør. Der er i uddannelsen lagt vægt på høj faglighed – ikke kun på hundesiden, men i høj grad også på viden om sårbare borgeres udfordringer, og hvordan man hjælper dem til bedre kompetencer. Kunne det være noget for dig? 

Deres mission

De er dedikerede instruktører, der tager ansvar for borgerne, de uddanner os i relation til udviklingen på området. De holder os a’ jour med den nyeste forskning og viden indenfor servicehundebranchen og dyreassisteret terapi.

De uddanner fagligt kompente servicehundeinstruktører for at højne standarden på dette område.

De tror på udvikling med den rette undervisning. De gør en forskel for de borgere de underviser, og de sikrer de bedste match for den enkelte borger.

Deres vision

De vil være danskernes fortrukne valg.

De vil arbejde for en høj dansk standart til servicehundeinstruktører og servicehunde, til gavn for at psykisk sårbare borgere kan få større selvstændighed og et socialt liv.

Deres filosofi

De er instruktører. De forpligter os til at udvikle borgerne i den rigtige retning, for at gøre en positiv forskel for samfundet. De er samvittighedsfulde og tager det som vores pligt at informere tydeligt og præcist om, hvad der er hensigtsmæssigt eller uhensigtsmæssigt / godt eller skidt, i samarbejdet mellem borgeren og hunden. 

De har fælles kerneforretningsprincipper og -værdier. Ledelsen skal leve og ånde for de værdier, og være forbilleder som den gode instruktør.

De er hundenes ambassadører og passer på hundenes trivsel. De vil aldrig acceptere at hunden lider overlast eller ikke stimuleres og aktiveres på rette vis. De holder derfor et vågent øje med borgerens evne til at tage vare på hunden.

De kan derfor også afvise en borgers ønske om en servicehund med henvisning til hundens tarv. 

De driver hinanden til succes. De bruger kompetencer fra alle virksomhedens medarbejdere for at få det bedste resultat.

De har høj etik og moral, de respekterer det enkelte menneske, og de har fælles forpligtigelse for god omgangstone.

De er underlagt tavshedspligt og persondataloven

Vis alle uddannelser fra Servicehundeakademiet ApS

Uddannelser

Private uddannelser
Miljø, dyr og natur Sted Gennemsnit
Adgangsgivende kursus Vejle
Service Hunde Instruktør 1 Vejle
Service Hunde Instruktør 2 Vejle
Service Hunde Instruktør Basis Vejle
Service Hunde Instruktør Specialist Vejle

Kategorier

Miljø, dyr og natur

   Dyr og veterinærmedicin

Kontakt

Servicehundeakademiet ApS

Fangelvej 59
5672

 Vis telefonnummer

Sponsoreret