Videregående uddannelse

Biology

San Diego State University, i San Diego, California
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Næste startdato
Kontakt for startdato Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

1 tilgængelig startdato

Kontakt for startdato

 • Holdundervisning
 • San Diego, California

Hvorfor vælge San Diego State University?

Universitet er stærkt inden for en lang række faglige områder

Globalt læringsmiljø

Det største universitet i San Diego området

Om uddannelsen

Biology

På Biologi fakulteten på San Diego State University kan man læse inden for områderne molekylær biology, økologi og evolutionær biologi. 

SDSU søger at lære de studerende om koncepter og processer, som informerer vores forståelse af alt levende på jorden. SDSU søger også at studerende skal bruge deres viden, færdigheder og ekspertise til at skabe positiv inflydelse på både samfundet og naturen.

Bacheloruddannelserne på denne fakultet søger at:

 • forberede færdiguddannede til at engagere sig i biologiske videnskabelige emner og problemløsninger
 • forberede færdiguddannede til at arbejde effektivt i samarbejdende omstændigheder og kommunikere videnskabelig information klart og tydeligt
 • forberede færdiguddannede med viden og færdigheder til at opsøge yderligere uddannelse og karrierer i biologisk videnskab og koble biologiske principper med etiske, sociale og problematikker.

San Diego State University (SDSU)

San Diego State University (SDSU) blev grundlagt i 1897 og er det ældste universitet i San Diego. SDSUs campus ligger i San Diego i Californien tæt på grænsen til Mexico og er et af de største universiteter i Californien med over 34.000 studerende.

San Diego er den andenstørste by i Californien med 1,3 millioner indbyggere. Klimaet i San Diego er varmt og solrigt med temperaturer på 18-25 grader hele året rundt. San Diego er bl.a. kendt for sine kilometerlange strande, Sea World og San Diego Zoo.

SDSUs campus ligger derudover tæt på det hyggelige storbyområde Gaslamp District og den mexicanske grænse. Det er nemt for den studerende at komme omkring i og uden for San Diego, da SDSU har deres egen San Diego Trolley station (offentlig transport system) på campus. I weekenderne kan du på få timer opleve flere af Californiens seværdigheder - hvadenten der er kultur, byliv eller spektakulær natur.

Hvad kan jeg læse på San Diego State University (SDSU)?

 • Study Abroad (Semesterophold)
 • Hele uddannelser på bachelor- og kandidatniveau
 • Top-up bacheloruddannelse
 • Sommerkurser
 • Internship (Praktikophold)
 • Sprogkurser
 • Specielle programmer


Kontakt EDU

Overvejer du at læse på San Diego State University, så udfyld formularen nedenfor.

Universitetet har ansat den danske organisation EDUtil at hjælpe dig, da EDU er specialister i international uddannelse og kan vejlede på dansk, så det vil være en erfaren vejleder fra EDU, der svarer på din henvendelse.

EDU’s vejledning er gratis, og deres mål er at hjælpe dig trygt og sikkert gennem ansøgningsprocessen samt til at få en god start på dit studieophold i udlandet.

Når du starter din ansøgning til et universitet, får du tilknyttet en personlig vejleder, der følger dig gennem hele processen før, under og efter dit ophold.
Så udfyld formularen og får styr på dine studiemuligheder i udlandet.

Top Fagområder på San Diego State University

Political science

International Security and Conflict Resolution

International Business

English

Economics

San Diego State University
5500 Campanile Dr
CA 92182 San Diego

San Diego State University (SDSU) blev grundlagt i 1897 og er det ældste universitet i San Diego. SDSUs campus ligger i San Diego i Californien tæt på grænsen til Mexico og er et af de største universiteter i Californien med...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret