Bacheloruddannelse

Kunstkuratering

Istituto Marangoni, i Firenze
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

kunstkuratering

Studer kunstkuratering i Firenze!

Den moderne verden kræver en ny måde at tænke på om kunst, kulturarv og mere generelt om kreativitetssystemet. Det treårige Arts Curating-program omdefinerer kunstoplevelsen ved at fremme kulturelle krydsninger og overlapninger for hybriderede og blandede discipliner som billedkunst, mode, design, fotografi, film, performance og nye medier.

Kurset har til formål at uddanne fagfolk, der kan formidle kultur og fremme den historiske og kunstneriske arv. Ved at genopfinde kunstoplevelsen gennem begreberne kontaminering, eklekticisme og digital eksperimentering. I dette perspektiv bliver bevaring og skrivning to redskaber til at konstruere udstillings- og udstillingsprojekter, udgive bidrag og medieindhold, hvor historisk viden, kritisk tænkning og teknologisk innovation mødes med henblik på fremtidens kunst.

Grundlaget for den treårige uddannelse i kunstbevaring er baseret på en dynamisk og innovativ tilgang. Med konstante udflugter og tværfaglige dialoger tilbyder den en perfekt blanding af en solid teoretisk uddannelse og en professionel tilgang, der er i stand til at imødegå udfordringerne i en verden af kultur og kreativitet i konstant forandring.

I løbet af programmet vil du fokusere på:

  • Kunsthistorie
  • Kunstkritik
  • Bevaring
  • Redaktionelt system
  • Kunstforvaltning

Målgruppe

Disse bachelorprogrammer er designet til deltagere, der ønsker at komme ind i kunstverdenen, og giver en komplet uddannelse, der giver deltagerne mulighed for at erhverve den nødvendige viden og færdigheder til at forfølge en karriere inden for det valgte område.

Pris

Tilmeldingsgebyr: €4.000

Gebyr EU: €10.900

Gebyr uden for EU: €13.100

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Kunstkuratering
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Istituto Marangoni

Istituto Marangoni har skoler på ni forskellige steder i verden. Hvis du ønsker at studere mode, design eller kunst på absolut topniveau i en kreativ international miljø, så er du kommet det helt rigtige sted. Her tilbydes en multikulturel oplevelse...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoretet