Kandidatuddannelse og masteruddannelse

MSc in Aquatic Food Production - Safety and Quality

Længde
22 måneder
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
22 måneder
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Download PDFen og få mere information om uddannelsen

Startdato

1 tilgængelig startdato

Autumn

  • Holdundervisning
  • Trondheim

Er uddannelsen på SU-fasttrack listen?

Uddannelsen er godkendt til støtte i perioden fra 18. juli 2014 til 17. juli 2018. Efter denne periode skal uddannelsen igen vurderes for at komme på Fast Track listen.

Uddannelsens længde

ECTS-points: 120

Om uddannelsen

If you want to sharpen your knowledge about aquatic food production and contribute to a more sustainable food value chain, AQFood is for you!

The Nordic Master AQFood is a unique education for the aquatic food sector linking advanced aquatic food production, processing and distribution with issues of importance for tomorrow's consumers, industry and society.

Norwegian University of Science and Technology

NTNU is a university with an international focus, with headquarters in Trondheim and campuses in Ålesund and Gjøvik. NTNU has a main profile in science and technology, a variety of programmes of professional study, and great academic breadth that also...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret