34 måneder
Bacheloruddannelse
Trondheim
Autumn

Om uddannelsen

Vet du hvorfor det er hull i noen oster og ikke i andre? Har du lurt på hvorfor popcorn popper? Vet du hva som er likheten mellom en flamingo og en laks? Visste du at mat smaker annerledes når du sitter oppe i et fly?

Matteknologi er studiet for deg som vil vite mer om hvordan mat og drikkevarer er blitt til, og som ønsker å bidra til bærekraftig matproduksjon. Gjennom kunnskap om blant annet produktutvikling, produksjon, matkjemi, ernæring og kvalitet står du godt rustet til å ta del i en mangfoldig matbransje ved fullført utdannelse.

Er uddannelsen på SU-fasttrack listen?

Uddannelsen er godkendt til støtte i perioden fra 9. maj 2017 til 8. maj 2021. Efter denne periode skal uddannelsen igen vurderes for at komme på Fast Track listen.

Uddannelsens længde

ECTS-points: 180

Kontaktinfo

Norwegian University of Science and Technology

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Bachelor i Matteknologi endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9