Bliv student på 2 år på ASK

Akademisk Studenterkursus

På Akademisk Studenterkursus har du mulighed for at tage din studentereksamen et år hurtigere og blive student på 2 år. Skolen byder på et modent og engageret studiemiljø, hvor de fleste elever er mellem 17 og 25 år, og du kan vælge mellem tre studieretninger til dig, der er til sprog og samfund, matematik og science eller menneske, natur og samfund - det er dine drømme for fremtiden og interesser, der bestemmer.

Lyder det som noget for dig? Hør tre studerende fortælle om, hvordan det er at tage sin studentereksamen. Du kan også få svar på evemtuelle spørgsmål ved at udfylde formularen neden for. Så vil en studievejleder fra ASK vende tilbage til dig hurtigst muligt.Læs mere om Nørrebro Gymnasium

Vil du vide mere?


Få information

Kom I kontakt med Nørrebro Gymnasium
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide