Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Nyt bydesign

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

bydesign

Nyt bydesign - akademisk master på NABA i Milano

Dette masterprogram giver et nyt perspektiv på byarkitekters rolle og giver de studerende mulighed for at øge deres erfaring med at forstå, fortolke og designe byer for at imødekomme de nye komplekse bymæssige sammenhænge. Derefter vil de supplere denne nye erfaring med praktisk handling og etablere relationer med lokale og internationale partnere. Gennem forskning i nye måder at forstå, hvordan byer er struktureret på, giver programmet de nødvendige færdigheder til at gennemføre nye bydesignprojekter, med særlig vægt på servicedesign.

I løbet af den akademiske master vil de studerende få mulighed for at:

  • Forstå byen i forskellige proportioner og dimensioner (den fysiske by, den sociale by, den politiske by) med henblik på at udvikle bydesignprojekter med særlig vægt på omlægning af serviceydelser (fysisk, social og politisk).
  • At finde en metodologisk tilgang til design, rehabilitering og planlægning af kvarterer, midlertidige aktiviteter og begivenheder i lokalsamfundet, sammenhænge mellem bygninger, transportsystemer, sociale netværk, miljø og pleje af lokalsamfund.
  • At kunne interagere med de vigtigste partnere på området: institutioner, foreninger, virksomheder, arkitektfirmaer, sociologer, antropologer og borgere.

Undervisningen foregår på engelsk og italiensk. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Nyt bydesign
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
NABA - Nuova Accademia Di Belle Arti
Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

NABA, Nuova Accademia di Belle Arti, blev grundlagt i 1980 og er Italiens største private kunstakademi med campus i Milano og Rom. Siden 1981 er NABA juridisk anerkendt af systemet for videregående uddannelse i kunst og musik (AFAM), som reguleres...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret