Vis studentum.dk som: Mobile

Design på højskole

Kunsthøjskolen i Holbæk
18 uger
Nej
Heltid
Højskoleophold
Holbæk

Design på højskole

Design kursus - arbejd med design fra idé til produkt

Overvejer du at søge ind på Designskolen, eller er du måske blot nysgerrig efter at udforske dine kreative talenter som designer? På Kunsthøjskolen i Holbæk kommer du til at arbejde med alt fra tøjdesign over møbeldesign til industrielt design.

Kunsthøjskolen i Holbæk tilbyder et design kursus til dig, der ønsker at arbejde med hele designprocessen fra idéudvikling til fremstilling af 1:1 modeller. Arbejdet i designværkstedet er hands-on i et intenst miljø med etablerede designere som undervisere og gæsteforelæsere.

Bliv designer på højskole

Veksl mellem visualiseringen og det analytiske som designer

Undervisningen på design kurset på højskolen veksler mellem visualisering og det analytiske i den komplekse designproces. Med refleksion, nysgerrighed og den kritiske sans i højsædet, undersøger du som designer dine omgivelser. Målet er at skabe idéer til, hvordan ting kan gøres anderledes eller bedre.

Når den gode idé er født, får du værktøjerne til at tage den igennem designprocessens faser:

  • Skitsering, visualisering og idéudvikling
  • Overvejelser om materialer og konstruktion
  • Fremstilling af mockups i faktisk størrelse

Arbejdet foregår i en alt andet end lineær innovationsproces, hvor du som designer både arbejder intuitivt og bevidst. Refleksion, kritisk sans og en spørgende tilgang er fagets omdrejningspunkt. På design kurset analyserer vi vores egen hverdag for at finde steder, hvor tingene kan gøres bedre, videreudvikles eller vendes på hovedet. 

Bliv klædt på til en fremtid på designskolen med design kurset

Der er hård konkurrence om pladserne, og det er svært at slippe igennem nåleøjet til Designskolen i København eller i Kolding. Da mange designerspirer tager et ophold på Kunsthøjskolen i Holbæk, før de søger ind, er der fokus på at give dig som elev det bedst mulige fundament for at få en plads på din drømmeuddannelse.

Du får bl.a. mulighed for at få gode råd fra tidligere elever, der nu studerer på designskolerne. Derudover vil du i Designværkstedet få chancen for at arbejde med dit ansøgningsmateriale under kyndig vejledning fra dine undervisere.

Kombinér design med andre kunstgenrer

På Kunsthøjskolen i Holbæk får du en unik chance for at udforske grænsefladerne mellem design og andre kunstgenrer. Du bor og arbejder sammen med 75 andre elever, der alle ligesom du brænder for at udtrykke sig gennem kunsten. Sammen kommer i til at udveksle synspunkter og udtænke projekter på tværs af faggrænser i de forskellige værksteder. 

Er du klar til 18 uger, der rykker dig som designer og udfordrer dit kunstneriske udtryk? Kontakt Kunsthøjskolen i Holbæk via formularen og hør mere om et ophold på Designværkstedet!

Værksteder døgnet rundt på Kunsthøjskolen

Med de kunstneriske processer som udgangspunkt er der rig mulighed for at lave frie elevprojekter på tværs af værkstederne og iøvrigt udenfor undervisningstiden. Værkstederne er åbne i døgndrift.

Samværet på værkstederne udenfor undervisningstiden er en vigtig energiskabende faktor, som beriger det kunstneriske arbejde. Det, man kan lære af at følge andres arbejdsprocesser, er uvurderligt og meget mere, end man umiddelbart forestiller sig.

Pris

Et højskoleophold på Kunsthøjskolen i Holbæk koster 27.000 kr. for 18 uger og 28.500 kr. for 19 uger. Derudover betaler du 1.600 kr. for en studietur til udlandet under opholdet. 

Omgivelser og faciliteter

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Kunsthøjskolen i Holbæk

Kunsthøjskolen i Holbæk

Ladegårdsalléen 5
4300 Holbæk

 Vis telefonnummer
www.kunsthojskolen.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Design på højskole

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Design på højskole endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Mikkel Møberg Larsen, Elev på Ku...
Kunsthøjskolen i Holbæk

Jeg valgte Kunsthøjskolen i Holbæk, fordi det virkede, som om skolen havde et højt kreativt niveau, habile lærere og et fedt læringsmiljø. Bare bygningerne er jo fantastiske.

Læs mere