Vis studentum.dk som: Mobile

Fordyb dig i alle kunstens afskygninger

På Kunsthøjskolen i Holbæk kommer du til at udforske kunstens verden på tværs af genrer og udvikle dit kreative talent. Det gælder uanset, hvilket niveau du starter ud fra.

Kunsthøjskolen har nemlig et bredt udbud af kunstkurser, der både er for dig, der drømmer om en fremtid som udøvende kunstner og for dig, som vil have et bedre grundlag for at forholde dig til kunst og have kunst som din hobby.  

Tag på kunsthøjskole i Holbæk

Skræddersy dit højskoleophold i kunstens verden

Vil du udvikle dine kreative talenter i spændingsfeltet mellem flere forskellige kunstformer og medier? Så er et ophold på Kunsthøjskolen noget for dig. Her er der ingen linjefag, som på de fleste andre kunsthøjskoler. I stedet sammensætter du selv dit højskoleophold med fag fra de forskellige værksteder. Her kan du blandt andet vælge:

Kunsthøjskole-forløbet er delt i 3 perioder á 6 uger

Værkstedsfagene er delt op i tre perioder på fem til seks uger hver, og du supplerer dine fag i værkstedrækken med fag fra studierækken. Det giver dig en dynamisk udveksling mellem de forskellige fagområder, hvor du i samspil med andre elever får en unik chance for at arbejde med dine projekter på tværs af kunstformer.

De tre perioder er opbygget således:

  • 1. periode - her kan du vælge 2 fag
  • 2. periode - her kan du vælge 2 fag
  • 3. periode - her kan du vælge 1 fag

Mød og få inspiration fra tidens største kunstnere

Ud over den daglig undervisning i teoretiske og praktiske fag inviterer Kunsthøjskolen tidens aktuelle kunstnere til at fortælle om deres praksis og projekter. Det giver dig mulighed for at få et indblik i det professionelle arbejde som kunstner og andre forhold indenfor de forskellige kunstneriske discipliner.

Mødet med toneangivende kunstnere fra den internationale kunstscene sker først og fremmest via foredrag og på ekskursioner til gallerier, museer og lignende. I det daglige vil du desuden have kontakt til undervisere og gæsteundervisere, der alle er veletablerede som forfattere, designere, billedkunstnere, fotografer og meget mere.

Brug dit højskoleophold som springbræt til en kunstnerisk uddannelse

Gennem årene har mange elever taget vejen direkte fra Kunsthøjskolen i Holbæk til en kunstnerisk uddannelse. Vil du være en af dem? Under dit højskoleophold får du ikke alene mulighed for at arbejde med det ansøgningsmateriale, som skal bringe dig gennem nåleøjet til din drømmeuddannelse. Du får også adgang til vejledning fra undervisere og tidligere elever, der ved, hvad det kræver at blive optaget på de forskellige skoler.

Er et højskoleophold i kunstens verden noget for dig? Kontakt Kunsthøjskolen i Holbæk og hør mere om dine muligheder for at udforske og udvikle dig som kunstner i et intenst, inspirerende og skabende miljø! 


Vis alle uddannelser fra Kunsthøjskolen i Holbæk

Uddannelser

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Kunsthøjskolen i Holbæk og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Kunsthøjskolen i Holbæk

Ladegårdsalléen 5
4300 Holbæk

 Vis telefonnummer
www.kunsthojskolen.dk

Evalueringer

Emma
(5)
Det har været en fantastisk oplevelse at gå på Holbæk, som ikke kan sammenlignes med noget andet. Skolen har et seriøst studiemiljø, fantastiske lærer, den lækreste mad og jeg har fået de bedste venskaber! der findes kun 1 højskole og det er Holbæk.
Anders Møller
(5)
Paradis på jorden :-)
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kunsthøjskolen i Holbæk

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Det siger andre om skolen
Mikkel Møberg Larsen, Elev på Ku...
Kunsthøjskolen i Holbæk

Jeg valgte Kunsthøjskolen i Holbæk, fordi det virkede, som om skolen havde et højt kreativt niveau, habile lærere og et fedt læringsmiljø. Bare bygningerne er jo fantastiske.

Læs mere
Evalueringer
Kunsthøjskolen i Holbæk
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer