HF og VUC

HF E-sport

HF og VUC København Syd, i Hvidovre (+1 lokationer)
Længde
2 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
2 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Kontakt for information (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Video

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Kontakt for information

 • Holdundervisning
 • Hvidovre

Kontakt for information

 • Holdundervisning
 • Kastrup

Om uddannelsen

HF E-sport

HF E-sport

Læs en klassisk 2-årig HF og bliv en del af Københavns bedste gaming-fællesskab imens! Hos os er fællesskab, målrettet træning og inspirerende undervisning i højsædet.

Som supplement til de almene faglige mål vil din daglige undervisning være inspireret af esport og gaming. Du lærer eksempelvis at skrive spilanmeldelser og artikler, analysere computerspil, lave budgetter for en organisation og planlægge events.

HF Esport & Games kan både læses som 2-årig HF og som HF-enkeltfags-fagpakke.  

Klassen tager på studietur på 2. år (egenbetaling på ca. 2.700kr) .

Fed træning i egne esport-lokaler!

KBH SYDs esport-hold træner i eget lokale på Hvidovre-afdelingen. Dette giver optimale rammer og fleksibilitet for træningen. Derudover giver lokalet mulighed for også at kunne bruges som undervisningslokale - uanset om vi underviser i esportsverdenen eller i et af uddannelsens mere almene fag.

Det er også her, du møder vores kompetente coaches, der har stor erfaring inden for de mest kendte spil og et særligt indblik i esport-miljøet. Samtidig vil trænerne forberede dig på at deltage i turneringer.

Der er to eksterne trænere tilknyttet esport-klassen. De står for henholdsvis CS:go og League of Legends.

Hvorfor vælge HF Esport & Games?

HF Esport & Games er for dig, der gerne vil bruge din interesse i esport og computerspil som udgangspunkt for din faglige og sociale udvikling. Du får en klassisk HF samtidig med, at du opbygger kompetencer inden for din passion, som løfter dine muligheder og faglighed - alt sammen i Danmarks stærkeste digitale fællesskab. Så hvad enten du træner for at blive den bedste eller bare synes computerspil er fedt, er HF Esport & Games uddannelsen for dig.

Det særlige ved HF Esport & Games er:

 • den didaktiske og pædagogiske tilgang i hvordan du arbejder i fagene. Vi ved, at du lærer bedst ved at bygge videre på det, du allerede kan og interesserer dig for. Derfor inddrager vi esports kompetencer, gaming kultur samt brug af computerspil i vores undervisning.
 • at du går i klasse med andre, der deler din interesse, hvilket giver et stærkt fællesskab som sikrer rammerne for et trygt og godt læringsrum.
 • at du får et fedt studiemiljø, som er nøje tilpasset dine interesser og inkluderer arrangementer som LAN-events, turneringer, ekskursioner. Du har derudover mulighed for træning med erfarne trænere i CS2 og LoL i vores topmoderne træningslokale 
 • at det tydeliggøres for dig, at dine kompetencer fra den digitale verden er vigtige og har potentiale for dine karrieremuligheder.
 • at du får en indsigt i de mange muligheder i esportens verden.
 • vores konstante udvikling af linjen, fx er vi en del af det EU-støttede EASIE-projekt, som omhandler faglig læring og social inklusion via esport og computerspil. 
 • at det vigtigste er, at du som elev oplever motivation for at gennemføre dit studie, faglig udvikling samt styrket tro på egne evner.

HF Esport & Games kan også læses som HF-enkeltfag.

Linjefag på HF Esport & Games:

Mediefag C + Mediefag B.

Som tilføjelse i mediefag udforsker vi blandt andet computerspil, som narrativt medie på højt niveau. 

Erhvervsøkonomi

Som tilføjelse i erhvervsøkonomi dykker vi ned i økosystemerne inden for spilindustrien og esports og giver dig værktøjer til iværksætteri.

  Eksamen og diplom

  På det 2-årige HF skal du op til eksamen i alle fag. Og du skal skrive Større Skriftlig Opgave (SSO) på 2. år.

  Få information

  Få information

  Få svar på dine spørgsmål om HF E-sport
  Kom i kontakt med skolen
  Ingen omkostninger eller forpligtigelser

  reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
  HF og VUC København Syd
  Åmarksvej 1
  2650 Hvidovre

  HF & VUC København Syd 

  Tag en uddannelse HF på HF & VUC København Syd (KBH SYD).  Hos KBH SYD er mulighederne mange. Du kan bl.a. læse HF eller 9. og 10. klasse for voksne. Og du kan selv tilrettelægge din tid. Læs en hel HF...

  Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

  Sponsoreret