Ingen anmeldelser

Danske Terapihunde

i Brønderslev (+ 1 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Om os

Danske Terapihunde – Uddannelsesinstitution og formidler af professionelle terapihunde-teams

Bliv uddannet terapihundefører – En uddannelse for dig, der ønsker at arbejde professionelt med din hund! 

Danske Terapihunde

Om Danske Terapihunde

Danske Terapihunde er en uddannelse og træningsvirksomhed med speciale i at uddanne terapihundeteams til de danske institutioner eller private virksomheder. At være uddannet terapihundefører og arbejde professionelt med sin hund er et relativt nyt fagområde i Danmark. Missionen med Danske Terapihunde er at uddanne fagligt dygtige terapihundefører, som med deres viden, enggangement, personlighed og selvfølgelig hund, får mulighed for at hjælpe mange flere mennesker som har det svært i Danmark.

Tanken bag Danske Terapihunde - høj kvalitet og faglighed

Danske Terapihunde ønsker at tilbyde en uddannelse bygget på evidens og den nyeste viden indenfor “Terapihunde” og generelt alt vedrørende AAI, AAA, AAT, AAC. Den kommende terapihundefører skal have et trygt og seriøst arbejdsredskab, som kan flytte grænser i det pædagogiske miljø med håndgribelige resultater. 

Hvad er en terapihund?

En terapihund fra Danske Terapihunde er en specialtrænet hund, som sammen med sin ejer professionelt og målbart er et supplement til en behandling eller som bistand til, at opnå et læringsmål. En terapihund fra Danske Terapihunde kan også indgå i forskellige former for terapeutisk arbejde. En terapihund arbejder altid sammen med sin ejer, som enten har en sundhedsfaglig, pædagogisk eller terapeutisk uddannelse i forvejen. 

Sådan bliver du terapihundefører 

Uddannelsen til terapihundefører ved Danske Terapihunde tager 12 mdr. Et terapihundeteam fra Danske Terapihunde gennemgår en grundig uddannelse, og du møder altid professionelle og specielt uddannede ejere og hunde.


Vis alle uddannelser fra Danske Terapihunde

Uddannelser

Private uddannelser
Miljø, dyr og natur
Dyr og veterinærmedicin Sted Gennemsnit
Terapihundefører Fjernundervisning

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Danske Terapihunde
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontakt

Danske Terapihunde

Thorsvej 24
9700 Brønderslev Jylland

 Vis telefonnummer

Sponsoreret