Le Cordon Bleu

Se videopræsentaionen af Culinary and Hospitality School Le Cordon Bleu!

With over 100 years of teaching experience, Le Cordon Bleu has become one of the worldwide leaders in culinary and hospitality education. Our philosophy of achieving excellence through constant practice and refinement remains the same, even as the institute grows to meet the needs of the contemporary culinary industry by creating hospitality industry programs, Le Cordon Bleu has evolved from a Parisian cooking school to an international network of culinary arts and hospitality institutes. Le Cordon Bleu encompasses 28 schools in 15 countries that foster a unique multi-cultural environment, with students that come from more than 75 nations.

Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide