Mens jeg gik på skolen tog jeg en masse små jobs

Mens jeg gik på skolen tog jeg en masse små jobs.
Blandt andet en del kort film for filmskolen og super 16. Blant andet Bokseren med Paw Henriksen og Erik Clausen, Herretoilettet med Andrea Wagn Jensen og Claes Bang, Brændt barn med Bård Ove. Jeg hjalp også fotografer fra fotografskolen.

Senest har jeg så været ved Det Kongelig Teater i 2 år og siden 2005 har jeg lavet Af Banen med Lars Bom, Anden På Coke. Har lavet hår, parykker og sminke til Ørkenens Sønners og Cirkus Nemo, Crazy Christmas Cabaret 2006, Mød mig på Cassiopeia og Droningen af Malmø på Nørrebros Teater, Et Juleeventyr på Odense Teater, Cirkusrevy 2005, 2006 og 2007 m.m.

- Pernille
Læs mere om Make-up artist uddannelse i København
Læs mere om Stylist og makeup uddannelsen
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide