Det er den fedeste følelse når jeg ved, at jeg har gjort det godt

Jeg startede på uddannelsen som stylist ved Art of Style, da jeg i forvejen er uddannet makeup artist og negledesigner, men ønskede hele pakken, så jeg kunne komme hele vejen rundt om kunden, og dermed øge min chancer for alle de fede jobs indenfor branchen, og jeg er SÅ glad for at jeg gjorde det.
Vi har den mest fantastiske underviser, som giver os en masse nyttige og informative tips og tricks til, hvordan man kommer i gang, og gebærder sig på når vi er ude på jobs.
Jeg er ude på forskellige jobs stort set hver eneste weekend. Oftest er det frivillige jobs, men i denne branche er det vigtigt at komme ud og vise ansigt, og få skabt sig et netværk først. Jeg bliver ofte kontaktet af folk jeg tidligere har arbejdet sammen med, som gerne vil have mig ud igen. Det er den fedeste følelse når jeg ved, at jeg har gjort det godt.

Jeg har f.eks. været ude på Godmorgen Danmark på TV2 og lægge makeup på pigerne fra Djämes Braun´s musikvideo Fugle, så har jeg lagt makeup til en film plakat for Dansk Film Studie lavet musikvideoer, tv reklamer, Jackpot & Cottonfield Modeshow, kortfilm, samt diverse fotoshoots. Jeg er slet ikke i tvivl om jeg endelig har fundet min rette hylde, og nu kan jeg slet ikke vente på at komme ud og arbejde indenfor branchen fuld tid, og jeg kan kun takke Art of Style for at give mig motivationen og værktøjerne til at komme i gang.


- Pernille