Akademi Rosendalen

i København (+ 1 lokationer)
Få mere information om skolen 👍

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om os

Bindevævsterapi

Akademi Rosendalen - Uddannelse i Bindevævsterapi

Drømmer du om at arbejde med menneskers fysiske problematikker, at kunne hjælpe mennesker med at få ansigtet eller kroppen tilbage til sin oprindelige form. 

Eller måske vil du bare gerne vide mere om bindevævet, og hvorfor det er godt at kunne arbejde med dette?

Akademi Rosendalen tilbyder uddannelser og kurser hvor udgangs punktet er bindevævet. De har mange års erfaring med kropsterapi, A.L.T. kropsterapi og bindevævsterapi

De mener, det er vigtigt, at man ser kroppen som en helhed, når man behandler. De ønsker at lære andre at finde årsagen til klientens problem i stedet for blot at behandle symptomerne.

Når kroppen gentagende gange bliver udsat for stress og uhensigtsmæssige arbejdsstillinger, så mindskes den elasticitet, der ellers er i bindevævet. Det kan medføre smerter og skævheder i kroppen.

Med en uddannelse som certificeret bindevævsterapeut opnår du viden omkring bindevævet, kroppen og vil kunne afhjælpe mennesker med traumer, stress, korrektion af ansigt eller krop.

Vindere af Danish Beauty Award 2020, Bedste skønhedsbehandling!

Akadami Rosendalen for bindevævsterapi har med deres uddannelse A.L.T. vundet årets Danish Beauty Award 2020, og dommeren fra konkurrence skrev følgende omkring behandlingen: ”En helt igennem fantastisk behandling. Sjældent set forandring efter en enkelt behandling. Næsten som makeup du påfører den ene side og dernæst den anden. Du ser en tydelig forandring ved arbejdet med muskulaturen. En holistisk oplevelse for hele kroppen, så du svævende går fra behandlingen med et harmonisk udseende.
Er du interesseret i at lære denne fantastiske behandling? Så har du chancen nu på vores A.L.T. uddannelse!

Bedste skønhedsbehandling


Vis alle uddannelser fra Akademi Rosendalen

Uddannelser

Private uddannelser
Alternativ behandling
Kropsterapi Sted Gennemsnit
Ansigtsløft og skønhedsteknikker Flere byer (2)
Certificeret ALT terapeut København
Certificeret Bindevævsterapeut København
Facia Flow Flere byer (2)
Fascia realease København

Kontakt mig

Få information

Kom I kontakt med Akademi Rosendalen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.

Kategorier

Alternativ behandling

   Kropsterapi
   Massør

Make-up, skønhed og styling

   Make up artist

Kontakt

Akademi Rosendalen

Rosendalsgade 8
2100 København Ø

 Vis telefonnummer


Udtalelser

Mette, kursusdeltager, 2019

"Jeg kan varmt anbefale Akademi for bindevævsterapi - Jeg har været kropsterapeut i 16 år og har alligevel fået masser af viden med mig hjem."

Agnete, nyuddannet bindevævsterapeut hos Akademi for Bindevævsterapi

”Det har været en utrolig spændende rejse jeg har været på - at lære bindevævsterapi/ massage er helt forunderligt. Jeg har ikke bare lært et håndværk, men fået grundig indsigt i hvordan muskulatur og bevæge- apparatet hænger sammen.

Underviserne, Katrine og Marie, har et vildt højt fagligt niveau, er dedikerede og er begge meget ambitiøse. De skaber et udbytterigt læringsmiljø, hvor der hersker stor koncentration og megen latter.

Det, der har overrasket mig mest, er hvor effektiv bindevævsterapi er. På et tidligt tidspunkt under uddannelsen, kunne jeg mærke mine hænders indflydelse på bindevæv og muskler. Jeg oplevede, at den behandling jeg var i gang med at lære, virkelig kunne afhjælpe spændinger.

Fordi jeg under uddannelsen har fået så mange værktøjer til diagnosticering og behandling, føler jeg mig tryg og rigtig godt klædt på til at tage imod kommende klienter.

Hjertelig tak for en fantastisk uddannelse!”

Censor Ajarose Mørkeberg Segoua, Fysioterapeut, KST terapeut, bindevævsbehandler, healer og Pilateslærer

"Det var en både faglig og god oplevelse. Marie og Katrine er inspirerende og dedikerede undervisere som har givet deres elever en god og solid helhedsorienteret værktøjskasse til fremtidige behandlinger. Jeg oplevede hos deres elever anatomisk viden, såvel som indsigt i bindevæv, holdning og meridianlære, og også fin indsigt i psykens påvirkning på kroppen."

Christina, tidligere kursusdeltager

”Hele uddannelsen har været som en fantastisk rejse gennem kroppen og sindet. Noget af det mest spændende jeg har lært på uddannelsen har været koblingen mellem krop og sind.

Det der har overrasket mig mest på uddannelsen, var på egen krop at mærke, hvor stor effekt denne blide behandling har!

Jeg er blevet dygtig til at se på kroppen som en helhed og danne mig et billede af, hvorfra klientens problemer kan komme og ikke mindst, hvordan de kan slippe smerter og ubehag.

Jeg vil helt klart anbefale uddannelsen til andre, da jeg har fået nogle helt nye og meget effektive redskaber til at hjælpe mine klienter med deres udfordringer!”

Sponsoreret