Vis studentum.dk som: Mobile

Kandidatuddannelsen i Latinamerikastudier

Aarhus Universitet
2 år
SU-godkendt
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Århus

Om uddannelsen

Kandidatuddannelsen i Latinamerikastudier

En levende verdensdel

Cubanske menneskerettigheder, jordskælv på Haiti eller chilensk militærdiktatur - på Latinamerikanske studier kan du udforske dit helt særlige interesseområde, som den perfekte overbygning på din bacheloruddannelse i Brasiliansk eller Spansk. Som kandidatstuderende opnår du en alsidig viden om det store kontinent. Du fordyber dig i politiske, kulturelle og globale samfundsforhold.

Din bachelor viser vejen


Din bacheloruddannelse fra Brasiliansk eller Spansk viser dig vejen til Latinamerikas sprog, kultur og historie. Om du brænder for fattige bønder i Bolivia eller voldelige valgkampagner i Guatemala, giver Latinamerikanske studier dig mulighed for fordybelse. Du kommer til at beskæftige dig med landenes industri, nationale identitet, økonomiske internationalisering og fattigdomsproblematikker. Du får viden om Latinamerikas placering i samarbejdet med EU og i FN.

Indflydelse på egen uddannelse

Din faglige viden kobler du med valgfag og projektorienterede forløb. Dermed får du indflydelse på dit studies opbygning og opnår en individuel profil, som i løbet af studiet vil kvalificere dig til din drømmestilling. Valgfagene giver dig mulighed for at få andre perspektiver på din uddannelse, mens du i et projektorienteret forløb kan få afprøvet dine faglige færdigheder i praksis. Du lærer at kunne samarbejde, overholde deadlines og arbejde effektivt. Det er vigtige kompetencer, der ruster dig til at kunne navigere i et globalt arbejdsmarked.

Sproglig og kulturel specialist

Kulturformidling generelt er oplagt for dig, enten som kommunikationsmedarbejder, projektkoordinator eller administrator. Du kvalificerer dig til at være formidler mellem forskellige målgrupper, fra Danmark til Latinamerika og vice versa. Du bliver specialist i erhvervssprog og interkulturel kommunikation og er selvskrevet til jobs på ambassader, i eksportvirksomheder eller i danske og latinamerikanske private eller offentlige organisationer. Du kan arbejde som oversætter eller tolk for blandt andet EU og internationale NGO’er. Du kan desuden undervise eller arbejde inden for rejse- og turistindustrien. Din kulturelle indsigt kombineret med evnen til at analysere systematisk gør dig parat til konceptudvikling, markedsføring og planlægning.

Ansøgning

På uddannelsesstedet den 1. juni

Pris

Du har mulighed for at få SU under uddannelsen.

Kontaktinfo

Aarhus Universitet

DK-8000 Aarhus C
Nordre Ringgade 1
1165 Århus

 Vis telefonnummer
www.au.dk

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Kandidatuddannelsen i Latinamerikastudier endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(3,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer