Som webdesigner tilrettelægger du hjemmesider og brugerflader til multimedieprogrammer.

Webdesigneren designer og udvikler brugerflader til internetsider og multimedie-programmer, der kombinerer forskellige elektroniske medier, som fx foto, video, lyd, grafik, animation og tekst. Webdesigneren udvikler, gennemfører og implementerer sitet i praksis og kan

Læs mere om Webdesigner

Designere inden for det computergrafiske område arbejder med projekter, der inkluderer en bred vifte af medier og genrer: computerspil, TV serier, feature films, kortfilm, musikvideoer, videnskabelig visualisering, hjemmesider og reklamer.

Ofte er man ansat som Projektleder i forbindelse med produktionen af et program. Projektlederen sørger for, at

Læs mere om Webdesigner

Som webdesigner interaktiv designer arbejder du typisk i reklame- og kommunikationsbureauer, i specialiserede multimedieproducerende virksomheder og i private og offentlige virksomheder, der producerer egne websider og multimedieprogrammer.

Et mindre antal er ansat i virksomheder, der udvikler og producerer computerspil og avanceret animation.

* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk)
Gennemsnitsløn
34.504 DKK *
Per måned
* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk) + opdatering på lønstigning mellem 2019 og 2023 fra Danmarks Statistik om lønniveau (LONS30).

Løn for jobs, der minder om Webdesigner

Viser: Kommunal ansat
  • 32.605 DKK
  • 36.759 DKK
  • 32.250 DKK
  • 36.798 DKK
* Kilde: Uddannelsesguiden (ug.dk) + opdatering på lønstigning mellem 2019 og 2023 fra Danmarks Statistik om lønniveau (LONS30).
Annoncer

Fremtidsudsigter for Webdesigner